• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/ifnormer.rs

02.12.2017

16:38

SRAMOTAN NAPAD! FRANCUSKI HUMANITARAC GUJON: Televizija N1 je pokušala da me demonizuje i prikaže kao lošeg momka i SRPSKOG NACIONALISTU!

Društvo

SRAMOTAN NAPAD! FRANCUSKI HUMANITARAC GUJON: Televizija N1 je pokušala da me demonizuje i prikaže kao lošeg momka i SRPSKOG NACIONALISTU!

Podeli vest

Poznati humanitarac koji godinama unazad pomaže Srbima na Kosmetu, mladi Francuz, Arno Gujon, saopštio je u subotu da je nedavno doživeo neprijatnosti gostujući na televiziji N 1

Gujon je saopštio da ga je dok je gostovao na televiziji N 1 novinarka te televizije optužila da je srpski nacionalista!

Naime, napominjući da je početkom nedelje dobio poziv od pomenute televizije iz koje su naveli da žele da sa njim razgovaraju o humanitarnom radu, Gujon je u saopštenju naveo da se njegovo gostovanje na pomenutoj televiziji svelo na sve - osim na priču o humanosti!

- Bio sam presrećan što ću konačno imati priliku da govorimo svojim humanitarnim akcijama na pomenutoj televiziji i da objasnim gledaocima u kakvoj se nehumanoj situaciji nalaze Srbina KiM, pošto se na tom kanalu retko govori o tome, ali smo o mom trinaestogodišnjem radu pričali samo tri minuta a o humanitarnoj situaciji u enklavama ni minut - konstatuje Arno.

On je naglasio da je ostatak vremena morao da odgovara na napade novinarke, koja je pokušavala da ocrni i njega i njegov humanitarni rad, dovodeći ga, kako kaže, u vezu sa “identarcima u Francuskoj i nacionalistima u Srbiji” jer je svojevremeno učestvovao u Vidovdanskom maršu 2009 godine, kada je petnaest dana išao peške od Beograda do Gazimestana.

- Očigledno je da su se pažljivo pripremili za te napade u da su imali nameru da me demonizuju kako bih ispao kao loš momak. Pošto nisu uspeli u tome , onda su cenzurisali intervjuu i nisu ga objavili na svom sajtu - ističe ovaj dobrotvor iz Francuske iza kojeg kako napominje, stoji 12.000 donatora iz čitave Francuske i čija se pomoć Srbima na Kosmetu u prethodnih 13 godina, kada kako ocenjuje , deluje apolitički, već humanitarno, meri milionima evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milorad Mrdja

pre 6 godina

Pa šta ako je neko srpski nacionalista! Važno je ne biti šovinista. Ponosan sam na svoje a druge ne diram.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija