• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Agencije

05.12.2017

22:56

JEZIVA PRETNJA ISIS BEOGRADU: Imaš dovoljno vremena da nabaviš vozilo i pregaziš ljude u masi!

Društvo

JEZIVA PRETNJA ISIS BEOGRADU: Imaš dovoljno vremena da nabaviš vozilo i pregaziš ljude u masi!

Podeli vest

Islamska država je pozvala svoje pristalice među Albancima da organizuju napade tokom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika, a svoje "uspavane ćelije" da počnu aktivnosti u Srbiji, BiH, ali i drugim balkanskim zemljama

Imaš dovoljno vremena da nabaviš vozilo i pregaziš ljude u masi ili da kupiš nož i udariš na njih, ili da napuniš pušku municijom. 

Iako tvoja duša ne može da ih prihvati, uđi u njihovu gužvu i uzvikni: "Alah je najveći", navodi se u pozivu "Islamske države" upućenom na albanskom jeziku, prenose prištinski mediji.

PUTINOV PLAN 'BRAT' ZA ODBRANU SRBIJE! Rusija odlučila da nas NIKADA NE OSTAVI NA CEDILU

"Usamljenim vukovima", odnosno pojedincima za koje se u mnogim slučajevima i ne zna da su pristalice "Islamske države" i deluju nezavisno, iz ove terorističke organizacije ranije je poručeno da, osim napada u Srbiji i drugim balknaskim zemljama, angažuju migrante i napadnu Koloseum u Rimu i Vatikan.

PODACI UN: U Siriji ratuje 335 građana sa KiM, više od 80 dece i žena!

CIA OKUPILA HRVATE, CRNOGORCE, ŠIPTARE, MAKEDONCE! Sprema ulične nerede i veliki UDAR NA SRBIJU I SRPSKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija