• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.12.2017

08:13

ĐUVEGIJA IZ PROKUPLJA DAO ZA ALBANKU 1.500 EVRA, ona mu pobegla PRE PRVE BRAČNE NOĆI!

Društvo

ĐUVEGIJA IZ PROKUPLJA DAO ZA ALBANKU 1.500 EVRA, ona mu pobegla PRE PRVE BRAČNE NOĆI!

Podeli vest

Jedan nesuđeni mladoženja iz Prokuplja platio je 1.500 evra agenciji za posredovanje da mu dovede mladu iz Albanije, ali je ona pobegla iz njegove kuće pre prve bračne noći! 

Nesrećni čovek tražio je odbeglu nevestu dva dana, a onda odlučio da ceo slučaj prijavi policiji.

Prema rečima sagovornika Informera iz istrage ovog slučaja, mladoženja iz Prokuplja bio je žrtva prevaranata iz Albanije.

- Muškarac iz Prokuplja stupio je u kontakt s nekakvom agencijom iz Albanije i dao im oko 1.500 evra da mu pronađu ženu. Oni su se nedugo zatim pojavili, a nesuđena mlada došla je u Srbiju u pratnji jedne ženske osobe i muškarca koji se predstavio kao njen ujak. Devojka je trebalo da ostane u kući mladoženje "na probi" i da se potom venčaju. Međutim, već prve noći ona se iskrala iz njegove kuće i pobegla. Očajni čovek pokušao je da je pronađe, dva dana je lutao po gradu, ali je nije našao. Pretpostavlja se da se ona već vratila u Albaniju. Čovek je prijavio slučaj policiji, koja sada pokušava da nađe prevarante - kaže izvor iz istrage i dodaje da je nesuđeni mladoženja bio žrtva organizovane grupe iz Albanije kojoj to nije prva takva prevara 

Tražio je po gradu
Nesrećni čovek dva dana tražio odbeglu mladu po Prokuplju, a onda slučaj prijavio policiji

Nije usamljen slučaj

Poslednjih godina, posebno u planinskim i seoskim sredinama u okolini Prokuplja i Kuršumlije, mlade iz Albanije su postale hit i nekoliko desetina brakova je sklopljeno na ovaj način. Međutim, slučajevi prevare, poput ovog u kojem je žrtva muškarac iz Prokuplja, nisu usamljeni, pa je nedavno jedan mladić iz Kuršumlije prevaren na isti nači. On je za odbeglu mladu iz Albanije platio 1.000 evra.

- Nesrećni čovek je, po svemu sudeći, naleteo na kriminalce, a devojka koju su mu doveli očigledno je bila u sprezi sa njima. Uzeli su mu 1.500 evra, ali to nije sav novac koji je izgubio, pošto im je platio i put iz Albanije, kao i smeštaj u hotelu u Prokuplju - dodaje naš sagovornik.

U Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju kažu da su preko kolega iz Albanije ušli u trag prevarantima i da se uskoro očekuje njihovo hapšenje.

- Identifikovana su lica koja se sumnjiče za ovo krivično delo i postupak vodimo u saradnji s tužilaštvom u Albaniji - potvrdio nam je portparol Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Boro Zečević.

(VIDEO) ALBANKE IZ SRCA SRBIJE! Zahvaljujući njima, seoska domaćinstva se NISU UGASILA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

" Синоћ ми се догодила штета... Побегла ми жена из... - кревета... " ( !! ) Оп са, са...Ето ти га... - На...!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija