• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer

13.12.2017

11:40

DRES KOD ZA VOZAČE GSP! Od naredne godine svi će biti OVAKO OBUČENI

Društvo

DRES KOD ZA VOZAČE GSP! Od naredne godine svi će biti OVAKO OBUČENI

Podeli vest

Košulje, majice, letnje i zimske pantalone, suknje, jakne, cipele, pa čak i kačketi i kravate biće naredne godine deo uniforme vozača GSP Beograd

Radnici najvećeg gradskog prevoznika ponovo će biti u uniformama, i to od glave do pete, pošto je GSP raspisao tender za kupovinu odeće i obuće, i to za sva godišnja doba, za gospodu i za dame.

Stil je prilagođen uslovima rada, pa će tako umesto sakoa vozači dobiti jakne, a umesto letnjih košulja - majice. Ipak, sastavni deo novog izgleda biće i teget kravata. Pantalone su naručene za zimski i letnji period, a tokom toplijih dana žene će nositi suknje.

Jakna će biti ravnog kroja i tamnoplave boje, izrađena od poliestera, dok će postava biti viskozna. Uz jaknu će ići i tamnoplavi prsluk uložak.

Dok će deblje pantalone u hladnim danima nositi i dame, leti su za njih predviđene suknje srednje dužine. Kroj će biti klasičan, ravan, a zadnji deo po sredini imaće šav.

Košulje će takođe biti klasičnog kroja i plave boje (ne tamnoplave), dugih rukava, sa dvodelnom kragnom.Imaće međupostavu i džep na levoj strani u visini grudi. Izradiće se u muškoj i ženskoj varijanti. Za tople dane predviđena je majica sa kratkim rukavom i kragnom, takođe plave boje, od pamuka. Kravata će biti klasična, tamnoplava, a kačket će imati i logo GSP.

Obuća je u tenderskoj dokumentaciji definisana kao „cipele-patike", što znači da je verovatno reč o varijanti pogodnijoj za vožnju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17