• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2017

16:33

OTVORENA prva zajednička poslovnica m:tel AUSTRIA I GO4YU u Beču!

Društvo

OTVORENA prva zajednička poslovnica m:tel AUSTRIA I GO4YU u Beču!

Podeli vest

Članice Telekom Srbija grupe, kompanije m:tel Austria i GO4YU, otvorile su prvu zajedničku poslovnicu u Beču (Ulica Mariahilferstraße 103/8)

Otvaranjem ovog savremenog prostora, u samom poslovnom centru Beča, potvrđuje se posvećenost ostvarenju vizije ovih kompanija da se našoj dijaspori koja živi i radi u inostranstvu ponude najsavremenije telekomunikacione usluge koje će im omogućiti da svoje korisničke navike realizuju sa više komfora i uz niže troškove. 

Svečanosti su prisustvovali predstavnici ambasade Srbije, Srpske pravoslavne crkve, veliki broj privrednika, kulturnih, javnih ličnosti kao i naših ljudi koji žive i rade u Austriji.

O težnji Telekom Srbija grupe da, između ostalog, putem svojih usluga omogući ljudima globalnu povezanost, na svečanosti je govorila Natalija Jegdić, savetnik generalnog direktora za marketing i prodaju Telekom Srbija grupe i tom prilikom dodala: 

„Obe kompanije, m:tel Austria i GO4YU, zajedno sa drugim našim kompanijama, deo su Telekom Srbija grupe. U našem fokusu je da putem telekomunikacionih usluga povežemo naše ljude koji žive ili rade izvan Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na veoma zahtevnom tržištu Austrije naša kompanija m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije. 

Promo

Njihovim zajedničkim nastupom i verujem sinergijskim efektom, pokrivamo bitne segmente komunikacije i na taj način ostvarujemo naš primarni cilj - zbližavamo ljude“.

O brojnim pogodnostima koje u novootvorenom prodajnom mestu očekuju nove korisnike prisutnima je govorio Milenko Cvijanović, direktor m:tel Austria.

 " Želim pre svega da istaknem da je otvaranje prve zajedničke poslovnice kompanija m:tel Austria i GO4YU veliki događaj za sve nas i upravo iz tog razloga potrudili smo se da našim budućim korisnicima ponudimo brojne povoljnosti. Pre svega bih pažnji korisnika preporučio naš Duo paket (televizija i mobilna telefonija) u okviru kojeg korisnicima poklanjamo prvu mesečnu pretplatu za 1 EUR, dok svi novi postpaid korisnici dobijaju 100GB mobilnog interneta uz poklon vaučer u vrednosti od 20 EUR za kupovinu u Hartlauer prodajnim objektima, kao i u našoj novoj poslovnici."

Direktorka GO4YU, Jelena Radojković istakla je da sve nove korisnike GO4YU tokom decembra meseca očekuje sjajna promotivna ponuda. Naime, svi koji se opredele da u narednih 12 meseci koriste uslugu gledanja najboljeg domaćeg TV sadržaja putem GO4YU će u prvih 7 meseci to moći da rade potpuno besplatno, čime će u velikoj meri smanjiti svoje troškove uživajući u programu vrhunskog kvaliteta.

Otvaranje poslovnice u Beču samo je korak u realizaciji plana širenja mreže i usluga u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novim tržištima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija