• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

23.12.2017

10:37

DEČAK U NIŠU PREMINUO OD MORBILA, drugom se lekari bore za život!

Društvo

DEČAK U NIŠU PREMINUO OD MORBILA, drugom se lekari bore za život!

Podeli vest

Jedno dete je preminulo, a za život drugog bore se lekari na Intenzivnoj nezi niške Dečije klinike

Sumnja se da su zbog komplikacija usled zaraze morbilama deca dobila upalu pluća, što je za jednog dečaka bilo kobno, dok drugi pokazuje blage znake oporavka, pi[u Večlrnje novosti.

- Obojica dvogodišnjaka imala su urođene bolesti i o njima su Novosti nedavno pisale, kao o deci koju su napustili roditelji i o kojoj predano brinu lekari i medicinske sestre Dečje klinike. Preminulog dečaka, povremeno je posećivala baka koja je bila voljna i da ga usvoji, ali su je u tome sprečili njegovi roditelji. Čekao je da se za njega nađe hraniteljska porodica - navodi beogradski list. 

Preminuli dečak je rođen sa teškom hromozomopatijom uz anomalije na organima i kašnjenjem u razvoju, dodaje se i da mu je imuni sistem bio preslab, te da se ne može sa sigurnošću tvrditi da je umro zbog komplikacija nastalih usled morbila, jer se nije pojavio osip, već visoka temperatura i zastoj u disanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija