• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

27.12.2017

16:09

VRAČARA S ĆERKICOM SKIDALA CRNU MAGIJU! Krivična prijava protiv prevarantkinje iz Temerina

Društvo

VRAČARA S ĆERKICOM SKIDALA CRNU MAGIJU! Krivična prijava protiv prevarantkinje iz Temerina

Podeli vest

Uhapšena je Đ. J. (50), koja je sa 10-godišnjom ćerkom došla u kuću jedne Vrbašanke i na prevaru joj uzela 900 evra, tvrdeći da će joj posle njenog bajanja sve krenuti bolje u životu

Vračara Đ. J. (50) iz Temerina uhapšena je u Vrbasu zbog sumnje da je sa svojom desetogodišnjom ćerkom na prevaru uzela 900 evra od jedne naivne žene, koja joj se požalila da nema sreće u životu! Vračara je naivnoj ženi obećala da će joj bajanjem omogućiti da joj krene sve nabolje, ali joj je tokom "obreda" ukrala sve pare koje je ova mukotrpnim radom uštedela!

Dobro osmišljeno

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, sredovečna žena je nedavno od svojih poznanica čula da u Temerinu postoji vračara, koja "uspešno" pomaže ljudima u nevolji.

- Tu ženu su mučili neki porodični i lični problemi, koje duže vreme nikako nije uspevala da reši. Prijatelji su je posavetovali da bi mogla da se obrati za pomoć toj vračari iz Temerina, jer su čuli da je navodno pomogla nekim ljudima. Nesrećna žena se u početku dvoumila, ali je nedavno ipak pristala da potraži Đ. J. - navodi naš sagovornik.

Njih dve su prvo telefonom dogovorile susret i vračara se pojavila u dogovoreno vreme u Vrbasu i sa detetom došla u kuću žrtve.

- Oštećena je bila u čudu kad je videla da se Đ. J. na vratima pojavila sa svojom desetogodišnjom ćerkom. Međutim, to je zapravo sve bilo dobro osmišljeno, kako oštećena ne bi posumnjala da će je prevariti žena koja sa sobom vodi malo dete. Pre nego što je započela obred, vračara je od žrtve zatražila nekoliko predmeta, među njima i jastučnicu - kaže izvor iz istrage.


Kada je obred počeo, vračara je od oštećene tražila da uzme sve pare koje ima u kući, pa je sve novčanice umotala u jastučnicu.


- Kazala joj je da će obred biti onoliko uspešan koliko se u jastučnici nađe para. Naivna žena je imala ušteđevinu od 900 evra i sve je dala vračari. Za sve to vreme ćerka Đ. J. je sedela za stolom i nešto crtala. U jednom trenutku vračara je počela nešto da viče i naredila je domaćici da odmah donese neku posudu iz kuhinje. Zbunjena žena je skočila i odmah otrčala u kuhinju, a vračara je za to vreme izvukla novac iz jastučnice i stavila ga u džep - priča naš izvor.

Plen nađen


Kad se žrtva vratila s posudom, vračara je brzo završila svoj obred i rekla je naivnoj ženi da jastučnicu ne odmotava, da je ostavi na skrovitom mestu u kući i da je neko vreme ne dira.


- Prevarantkinja je zatim sa ćerkom otišla u Temerin, a žrtva nekoliko dana nije dirala jastučnicu, ne sluteći da joj je ova ukrala sve pare. Tek kad je odmotala jastučnicu, shvatila je da je prevarena i pozvala je policiju - kaže naš sagovornik.

Policija je brzo pronašla i uhapsila prevarantkinju i u njenoj kući pronašla ukradenih 900 evra. Osumnjičena je priznala krađu i protiv nje je podneta krivična prijava u redovnom postupku. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija