• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.01.2018

16:25

OGLASIO SE PRINC: Uzrok povrede - defekt proizvoda!

Društvo

OGLASIO SE PRINC: Uzrok povrede - defekt proizvoda!

Podeli vest

Uzrok povrede stranog državljanina tokom novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, je "defekt proizvoda" izjavio je princ Ðorđe Karađorđević, koji je bio jedan od idejnih realizatora tog pirehničkoh spektakla

- Tokom sinoćne vatrometne predstave moj kolega je povređen usled defekta proizvoda. On je trenutno u stabilnom stanju i pod nadzorom osoblja Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine - navodi se u pisanoj izjavi princa Ðorđa.

On je, takođe, istakao da su prethodno bili ispunjeni svi bezbednosni uslovi.

- Nažalost vatromet nosi određenu dozu rizika i defekti u samom proizvodu se dešavaju; u ovom slučaju lokalni inspektori i vatrogasna jedinica utvrdili su da su ispunjene sve sigurnosne mere pre vatrometne predstave, ali uprkos našem višegodišnjem iskustvu nije bilo moguće utvrditi defekt pre samog aktiviranja proizvoda - dodaje se u izjavi.

Kako se napominje, vatrogasna brigada je bila prisutna na licu mesta tokom incidenta i zahvaljujući njihovoj profesonalnoj i brzoj reakciji, povređeni stranac je adekvatno zbrinut i situacija je ubrzo bila pod kontrolom. 

- Zahvalan sam gradonačelniku grada Novog Sada, vatrogasnoj brigadi, medicinskom osoblju Kliničkog centra, organizatorima dočeka i svima ostalima koji su brzo odreagovali i postarali se da moj kolega dobije kvalitetnu medicinsku negu - navodi se u izjavi princa Ðorđa.

Tanjugu je u Kliničkom centru Vojvodine potvrđeno da je tom pacijentu pružena sva neophodna medicinska pomoć i da je trenutno stabilnog stanja.

Pretpostavlja se da je povređeni stranac jedan do idejnih realizatora i režisera novogodišnjeg vatrometa Majkl Noks, koji je zajedno sa princem Ðorđem osmislio taj spektakl.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija