• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

02.01.2018

11:16

(FOTO) PERVERZNJAK UHVAĆEN NA DELU! Ovo je njegova KOMPLETNA PREPISKA SA DEVOJČICOM koja mu je bila meta!

Društvo

(FOTO) PERVERZNJAK UHVAĆEN NA DELU! Ovo je njegova KOMPLETNA PREPISKA SA DEVOJČICOM koja mu je bila meta!

Podeli vest

Ne prođe nijedna nedelja, a da u Srbiji ne bude uhapšen muškarac koji se sumnjiči da za pedofiliju i koji je svoju žrtvu mamio preko interneta

Takvih, koji gaje seksualne porive prema deci, ima više na slobodi nego iza rešetaka. Izvesni Goran iz Beograda je jedan od njih. Pokušao je da nagovori 13-godišnju devojčicu da izađe sa njim na sastanak. 

Zahvaljujući stranici "Beograd protiv pedofilije", čitaoci, roditelji imaju priliku da upoznaju kako manijaci vrebaju najmlađe na internetu.

Izvesni Goran iz Beograda započeo je dopisivanje sa maloletnicom iz Novog Sada. Zanimalo ga je odakle je i da li bi želela da se upozna sa njim.

Printsceen

Usledile su poruke u kojima je saznao da se radi o 13-godišnjakinji. Međutim, ovaj pedofil se nije zaustavio.

Printsceen

Printsceen

Insistirao je da se vide negde van grada kako ih niko ne bi video zajedno.

- Reci mami da ideš da šetaš sa drugaricom - napisao je Goran.

Printsceen

Tražio je od devojčice da mu pošalje i fotografije.

Naime, ona je istakla u dopisivanju da joj se drugari rugaju i da zbog toga ne objavljuje fotografije na Fejsbuku. Samim tim postala je žrtva sajber predatora.

Printsceen

Uveravao ju je da je on njena osoba od poverenja i da može sve da mu kaže.

Ove poruke su dospele u javnost i pedofil na svu sreću nije ispunio svoju nameru.

Nezavisna organizacija"Borba protiv pedofilije" za kratko vreme dobila je veliku podršku roditelja, dece i građana Srbije, koji žele da konačno stanu na put pedofiliji i ljudima koji imaju pogrešne afinitete i želje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija