• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2018

15:36

ZAMENICA MINISTRA POLICIJE obišla zaposlene na upravnim poslovima Policijske uprave!

Društvo

ZAMENICA MINISTRA POLICIJE obišla zaposlene na upravnim poslovima Policijske uprave!

Podeli vest

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević obišla je danas zaposlene na upravnim poslovima Policijske uprave za grad Beograd u Ljermontovljevoj ulici, koji su i tokom praznika radili u dve smene kako bi građanima omogućili da brzo izvade neophodna dokumenta

Tomašević je istakla da je služba upravnih poslova u Ljermontovljevoj ulici, jedna od najopterećenijih u Srbiji i da je tokom prošle godine ovde izdato 7.800 ličnih karata, 20.000 pasoša, 41.000 vozačkih i 12.000 probnih dozvola. Takođe, registorvano 42.000 vozila i izdato biše od 40.000 uverenja o promeni prebivališta.   

MUP Srbije

Ona je dodala da je tokom praznika, 1. i 2. januara, ova služba radila od 8 do 20 časova i da se u ova dva dana ovoj stanici, sa zahtevom za izdavanje ličnih dokumenata, obratilo 45 ljudi. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova izuzetno ceni predanost i rad zaposlenih na upravnim poslovima, koji svakodnevno, i tokom praznika, vredno rade kako bi građani bili zadovoljni brzinom usluga. Želim da im se zahvalim na njihovom marljivom radu i da im poručim da će Ministarstvo i tokom ove godine nastaviti sa unapređenjem kvaliteta rada, kako bi smo bili još efikasniji u pružanju usluga građanima - zaključila je Tomašević.

MUP Srbije

Zaposlene u Ljermontovljevoj ulici, zajedno sa pomoćnikom ministra, obišli su i načelnica Uprave za upravne poslove Zorica Kasalica, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić i zamenik šefa kabineta ministra Svetozar Radić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija