• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2018

16:02

(FOTO) POBOLJŠANJE USLOVA ZA RAD POLICIJE U LAZAREVCU! Stefanović obišao stanicu i najavio nove investicije

Društvo

(FOTO) POBOLJŠANJE USLOVA ZA RAD POLICIJE U LAZAREVCU! Stefanović obišao stanicu i najavio nove investicije

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Lazarevac u kojoj je predstavljen sistem video nadzora u ovom gradu, koji pored kamera visoke rezolucije sadrži i panik taster, a sve to je povezano sa monitoring centrom u policijskoj stanici

- U Policijskoj stanici Lazarevac imali smo priliku da vidimo novi sistem video nadzora, koji je jedan od najmodernijih u Beogradu - rekao je Stefanović i objasnio da je pored sistema kamera koje prate kretanje vozila i detektuju svaki detalj u Lazarevcu je, po prvi put u Beogradu, ugrađen i panik taster koji svaki građanin, ukoliko je ugrožen, može aktivirati i povezati se odmah sa policijskom stanicom.

MUP

Istakavši da ugradnja ovog video nadzora pokazuje tendenciju Ministarstva unutrašnjih poslova da ide u korak sa vremenom, Stefanović je naglasio da će Ministarstvo nastaviti da investira u poboljšanje uslova rada policijskih službenika i da će u narednom periodu nastaviti sa modernizacijom voznog parka, ali i nabavkom novih računara.

MUP

Ministar je najavio da će u Lazarevcu ove godine biti započet i veliki projekat izgradnje nove policijske stanice, koja bi trebalo da bude završena u narednih godinu i po dana.

- Pored novog vatrogasnog doma, policajci u Lazarevcu dobiće i novu policijsku stanicu - rekao je Stefanović koji se zahvalio opštini Lazarevac na pomoći koju je pružila u realizaciji projekta video nadzora.

MUP

Ukazavši da je opština Lazarevac i ranije pružala podršku policiji u nabavci opreme i modernizaciji prostora, Stefanović je rekao da je to dobar primer saradnje lokalne samouprave i policije.

- Nadam se da će građani nastaviti dobru saradnju sa policijom, jer je policija u zajednici pravi primer kako možemo da podignemo bezbednost svih ljudi koji žive u našoj zemlji - zaključio je ministar policije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17