• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

01.02.2018

07:24

RADOST ZA UČENIKE: Kraj polugodišta, đaci od danas na zimskom raspustu!

Društvo

RADOST ZA UČENIKE: Kraj polugodišta, đaci od danas na zimskom raspustu!

Podeli vest

Za učenike osnovnih i srednjih škola danas je počeo drugi deo zimskog raspusta, a u školske klupe vratiće se 12. februara

Školskim kalendarom je planirano da učenici imaju zimski raspust iz dva dela, prvi deo je bio tokom novogodišnjih i božićnih praznika od 3. do 8. januara, dok drugi deo zimskog raspusta počinje danas i završava se 11. februara.
Učenici će po povratku u školu imati samo tri radna dana, da bi zbog obeležavanja Sretenja - Dana državnosti 15. i 16. februra imali kratak predah koji će kada se spoji sa vikendom trajati četiri dana.

Prolećni raspust pocinje 3. aprila, a završava se 9. aprila. 
Školska godina za male maturante završava se 31. maja , a za učenike ostalih razreda osnovne škole 14. juna.

Maturanti gimnazija školu završavaju 24. maja, a učenici trećeg razreda trogodišnjih i četvrtog razreda četvorogodišnjih stručnih škola nastavu završavaju 31. maja.
Za đake ostalih razreda gimnazije i srednjih stručnih škola, drugo polugodište se završava 21. juna.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija