• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: anel grbović

13.02.2018

20:45

HUMANOST NA DELU: Željko Mitrović obezbedio avionski prevoz Vasiliju Nikoliću (3), kojem je  Vlada Srbije platila lečenje u Italiji!

Društvo

HUMANOST NA DELU: Željko Mitrović obezbedio avionski prevoz Vasiliju Nikoliću (3), kojem je Vlada Srbije platila lečenje u Italiji!

Podeli vest

Vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović obezbedio je avionski prevoz do Italije za trogodišnjeg Vasilija Nikolića iz Lapljeg Sela kojem je Vlada Srbije platila lečenje u toj zemlji

Dečakov otac Nebojša Nikolić za Informer kaže da će Vasilije u petak otputovati na lečenje.

- Poslao sam poruku Željku Mitroviću u kojoj sam mu napisao da su mi lekari rekli da Vasa ne sme da putuje redovnim letom i da je bezbednije da mu obezbedimo poseban avion. Prošlo je nekoliko minuta i Željko me je pozvao i rekao mi je da se ne sekiram, da će mi on besplatno ustupiti svoj avion. 

Pokazao je da je dobar čovek i da ima veliko srce. Hvala i njemu i predsedniku Aleksandru Vučiću koji je mom Vasi obezbedio 150.000 evra za lečenje u Italiji, kaže Nebojša i dodaje da je deset dana proveo sa sinom i suprugom koji su u ničkom Kliničkom centru gde se Vasilije trenutno leči.

Vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović za Informer je rekao da je ustupanje aviona njegova lična donacija za malog Vasilija iz Lapljeg Sela.

- Malom Vasi želim prijatan let i uspešno lečenje i da nam se što pre vrati zdrav i srećan. Čovek je bogat onoliko koliko pomaže drugima a ne onoliko koliko ima samo za sebe, rekao je Mitrović za Informer.

Trogodišnji Vasilije Nikolić iz Lapljeg Sela na Kosovu i Metohiji dobio je, nakon intervencije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, 150.000 evra za transplataciju koštane srži u Italiji. Lepa vest stigla je tokom Vučićevog sastanka sa Srbima koji žive u enklavama a koji je održan u Lapljem selu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandra

pre 6 godina

Gospodine Mitrovicu, bravo za humanost, veliko bravo i nek vam Bog da samo najbolje u zivotu! Moj veliki naklon?

Zlata

pre 6 godina

Zeljko Mitrovic,po ko zna koji put,pokazuje ne samo da je biznismen velikog kalibra ,nego i covek velikog srca.Zeljko,obozavam te ! Svaka cast majstore !!!Mali Vasilije neka nam se vrati ziv i zdrav !!!

srdjan

pre 6 godina

Svaka cast Zeljko opet si pokazao da si pravi covek a ne kako neki misle i napadajute da samo mislis o zaradi .ziv bio

Rajsko sokace

pre 6 godina

Ziv i zdrav bio Zeljko Mitrovicu svaka cast za ovaj humani cin...Vasiliju sto pre ozdravljenje i povratak kuci...najlepsem selu u enklavi lapljem Selu

Vredi pokušati

pre 5 godina

Svaka čast Pinkadžija. Kad god mozes pomozi ugrozenima. Ti i tvoja familija ne mozete sve sto imate potrositi za dva zivota. Zato spasite i druge zivote. Čudi me da se u ovakvim situacijama niko nije setio Dr. Nade Basare, (devojačko Ivović) iz Arandjelovca, koja je važan stručnjak u ovoj oblasti. Željko i tebi je ona spasla život, zar ne?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija