• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

14.02.2018

23:13

(FOTO) TRADICIONALNO TAKMIČENJE ZA DAN ZALJUBLJENIH! Vrnjačkom Banjom pljuštali poljupci

Društvo

(FOTO) TRADICIONALNO TAKMIČENJE ZA DAN ZALJUBLJENIH! Vrnjačkom Banjom pljuštali poljupci

Podeli vest

Ivan Maričić i Jovana Jovanović iz Selevca kod Smederevske Palanke pobednbici su ovogodišnjeg desetog jubilarnog takmičenja manifestacije ,, Poljubi me,, na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji

U Vrnjačkoj Banji održano je tradicionalno, a ovog 14. februara , jubiilarno Deseto takmičenje u najdužen poljupcu. Manifestaciju ,, Poljubi me,, organizovala je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a učestvovalo je i simbolično deset parova, kojima se čini da u Srbiji ne postoji simboličnije mesto za proslavljanje Dana zaljubljenih od Vrnjačke Banje.

Most ljubavi, vrnjački fijaker, uske romantične ulice i prelepi park. mesta su kroz koja su do sada prošli i koja su posetili neizbrojani parovi iz zemlje i sveta.uživajući u svojevrsnom šarmu Vrnjačke Banje.

informer.rs

Ivan Maričić i Jovana Jovanović iz Selevca, malog mesta kod Smederevske Palanke , pobednbici su ovogodišnjeg desetog jubilarnog takmičenja manifestacije ,, Poljubi me,, na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji. Njihov poljubac trajao je 42 minuta.

Parovi su se ljubili na Mostu ljubavi i okolo njega, a takmičili su se u nekoliko kategorija: najduži poljubac, najatraktivniji par, najstariji par, a po prvi put uvedena je i četvrta kategorija - najmlađi par (preko 18 godina). Sponzori su se potrudili da za pobednike takmičenja obezbede sredstva za fond svih nagrada.

informer.rs

Oni su pobednicima manifestacije ,, Poljubi me,, Pobednici, Ivan Maričić i Jovana Jovanović, ljubili su se 42 minuta i osvojili vikend i romantičnu večeru u Vrnjačkoj Banji. Oni dolaze iz Selevca, malog mesta kod Smederevske Palanke i ovo im je prvi put da učestvuju na ovom takmičenju.

- Jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelepo i verujem da će naša ljubav trajati večno i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja -kaže Jovana, koja očekuje da će se bolje spremiti za sledeću godinu kada nameravaju da obore rekord u dužini trajanja poljupca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su bračni par, Ljubica i Miljan Prljeta iz Beograda. Najstariji par dolazi iz Kruševca, a to su Svetlana (59) i Pavle Ilić (69) koji su čak 41 godinu u braku. Najmlađi par ove godine ima po 20 godina, a to su Đurđina Radoičić i Slobodan Ikodinović iz Jošaničke banje, i oni su osvojili wellness i spa dan za dvoje u Vrnjačkoj Banji.

informer.rs

Ova 2018. godina je za Vrnjčane, inače, u znaku jubileja. Vrnjačka Banja proslavlja 150 godina aktivnog bavljenja turizmom, i u tom duhu organizovano je i ovo deseto po redu takmičenje u najdužem poljupcu. Rekord u najdužem poljupcu, inače, drži mladi par iz Kruševca - Irena Alurac i Đorđe Božić. Oni su se 2015. mgodine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Ove godine, primećeno je, zaljubljeni se nisu ljubili samo na Mostu ljubavi, već su poljupci mahinalno pljuštali i vrnjačkim parkom, vrnjačkom Promenadom, nam Platou kod vrapca, u kafićima i drugim mestima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija