• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

21.02.2018

19:34

BARABA! RAMUŠ HARADINAJ IZMISLIO DA JE INVALID: U ratu nije ranjen, osim što je pre 18 godina DOBIO BATINE OD RUSA!

Društvo

BARABA! RAMUŠ HARADINAJ IZMISLIO DA JE INVALID: U ratu nije ranjen, osim što je pre 18 godina DOBIO BATINE OD RUSA!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj, premijer takozvane države Kosovo, u izjavi o imovini napisao je da prima naknadu za invalide, a kako prenosi "Bota sot", nema podataka o tome da je Ramuš dok je predvodio terorističku organizaciju OVK bio ranjen, za razliku od njegovog brata Dauta, koji je zbog toga dobio nadimak Ćopa

Penje se stepenicama, trči, ide na skijanje, uživa u najskupljim evropskim hotelima", navode lokalni mediji, uz opasku da je tako alav na pare, da je nedavno pokušao da udvostruči svoju platu pravdajući se činjenicom da su mu zbog posla svakog dana potrebne "druga košulja i kravata".

S druge strane, jedini put je Ramuš Haradinaj izvukao deblji kraj u obračunu sa pripadnikom ruske padobranske jedinice iz sastava Kfora. 

Komandant OVK se toliko osilio te 2000. godine, u trenucima kada su srpske kuće redom paljene, a nenaoružani Srbi i lojalni Albanci mučeni i ubijani, da se u jednom trenutku zaleteo i na ruske vojnike.

Do susreta je došlo u blizini sela Donje Mušutište kod Suve Reke (gde su i dalje sve srpske kuće porušene, a Srbima zabranjen povratak).

- Ruski specijalci su zaustavili kombi. U njemu je bilo dvadesetak ljudi. Svi su bili u odelima i imali su legitimacije OVK. Haradinaj se ponašao nadmeno, vređao je ljude. Pitao ih je da li znaju ko je on, da to hapšenje neće proći tek tako. Hvalio se znanjem džuda, A onda je ruskom komandantu poručio: "Da nemam lisice, pokazao bih ti ja gde ti je mesto" navodno je rekao terorista:

Ruski komadant je naredio da Haradinaju skinu lisice i počeo je obračun, koji je kratko trajao. Rus ga je jednim udarcem oborio, Ramuš je bio sav krvav.

snpnaši

Haradinaj dobro zapamtio ruskog padobranaca, pa tako i 18 godina kasnije oseća posledice batina koje je dobio u Metohiji. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

kako obraz nemaju, sutra ce da tuzi rusku drzavu za telesno ostecenje i nanesenu mu dusevnu bol .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija