• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C. - M. M. D.

25.02.2018

13:31

​ NOĆENJE U VILI SUNĐER BOBA NA KARIBIMA KOŠTA 6.000 EVRA! Egzotični aranžmani na 40. sajmu turizma u Beogradu

Društvo

​ NOĆENJE U VILI SUNĐER BOBA NA KARIBIMA KOŠTA 6.000 EVRA! Egzotični aranžmani na 40. sajmu turizma u Beogradu

Podeli vest

Letovanje u Dominikanskoj Republici u apartmanu koji je uređen po ugledu na kuću Sunđer Boba Kockalonea najskuplji aranžman na Sajmu. Nudi se i 112 dana krstarenja oko sveta za 12.000 evra, dok za 15.000 evra možete boraviti deset dana u sobi na vrhu hotela "Burdž al Arab" u Dubaiju 

Letovanje u vili Sunđer Boba Kockalone u Dominikanskoj Republici srpske turističke agencije nude za čak 6.000 evra po danu i to je najskuplji aranžman na 40. Sajmu turizma u Beogradu. Međutim, na boravak u apartmanu u obliku ananasa koji je u potpunosti uređen po ugledu na kuću popularnog crtanog lika čeka se čitavih šest meseci, a u njega do sada nije kročio nijedan Srbin!

Informer

Ovo je samo jedna od bezbroj egzotičnih i bizarnih ponuda koje se mogu pronaći na Sajmu. Ako niste fan Sunđer Boba, a imate previše novca, možda vas privuče 112 dana krstarenja oko sveta koje košta 12.000 evra ili deset dana noćenja na 27. spratu hotela "Burdž al Arab" u Dubaiju, za koje biste morali da izdvojite 15.000 evra. Tu su i najskuplji apartmani na Maldivima za 19.000 evrića...

Informer

Za dubok džep

Uprkos tome što je na Sajmu turizma izuzetno raznovrsna ponuda za "dubok džep", najveće interesovanje je baš za vilu Sunđer Boba u poznatom karipskom letovalištu Punta Kana.

Letovanje u Grčkoj za 35 evra!

Baš kao što vrve od luksuznih i egzotičnih ponuda, agencije imaju izuzetno bagatelne aranžmane, pre svega za Grčku. Tako građani sa plićim džepom u predsezoni mogu da plate smeštaj u Olimpik Biču, u četvorokrevetnom studiju za 35 evra po osobi! On sadrži deset noći, put i smeštaj. Za Tasos, sredinom maja, deset noći, put i smeštaj u apartmanu može da izađe i oko 45 evra.

- Zamišljeni grad Nikelodion iz crtaća o Sunđer Bobu nalazi se u Dominikanskoj Republici. Najluksuzniji smeštaj je u kućama u obliku ananasa identičnim onoj u kojoj živi popularni junak. Jedna noć u sezoni košta neverovatnih 6.000 evra, i to bez avionskog prevoza. Međutim, za taj novac apsolutno sve dobijete po svojoj želji, od najskupljih pića koje preferirate, preko jastuka koji vam najviše odgovara, do batlera koji vas služi 24 sata dnevno. Uprkos velikom interesovanju, u ovom luksuznom apartmanu još nije bio nijedan Srbin, a navala je tolika da se za slobodan termin čeka minimum šest meseci - rekla nam je Tanja Milošević, čija agencija u Srbiji prodaje putovanja na luksuzne karipske destinacije.

Informer

Svi oni kojima Sunđer Bob ipak nije omiljeni junak, za nešto manje novca mogu na kruzeru da obiđu više od pola sveta ili da odsednu u najluksuznijoj građevini u Dubaiju.
- Krstarenje oko sveta traje 112 dana i za to vreme obiđete čak 22 destinacije: Italiju, Francusku, Španiju, Maroko, Kanarska ostrva, Brazil, Urugvaj, Argentinu, Čile, Polineziju, Novi Zeland, Australiju, Indoneziju, Singapur, Maleziju, Tajland, Šri Lanku, Indiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Oman, Jordan i Grčku. Za ovo nezaboravno iskustvo potrebno je da izdvojite 11.919 evra za standardnu sobu, a one najluksuznije su mnogo, mnogo skuplje i cena se određuje na upit. Pored ovoga, u ponudi nam je i putovanje u Dubai i odsedanje u čuvenom hotelu "Burdž al Arab" koji je u obliku sidra. Za deset noćenja na 27. spratu ovog čuda arhitekture potrebno je da izdvojite 15.000 evra - rekli su nam u jednoj agenciji koja radi samo luksuzna putovanja.

Srbi vole Maldive

Direktor Jute Aleksandar Seničić rekao je za naš list da Srbi putuju na luksuzne i egzotične destinacije i da su najpopularniji Maldivi, na kojima aranžman može da košta i preko 19.000 evra.
- Sejšeli i Maldivi su izuzetno specifični pošto tamo u zavisnosti od lokacije, smeštaja i usluga aranžman može da košta od 1.200 do više od 19.000 evra. U tim najskupljim kućicama iznad mora imate praktično sve i veliki broj naših turista tvrdi da je to pravi raj na zemlji. Poznajem dvoje stomatologa iz Beograda koji svako leto putuju na Maldive i aranžman ih košta više od 18.000 evra - objasnio nam je Seničić.

Srbi zainteresovani za Mundijal

Naše turističke agencije uveliko formiraju cene za odlazak u Rusiju na Svetsko prvenstvo u fudbalu jer upravo za ovaj događaj vlada ogromno interesovanje srpskih turista. Kako je rečeno na Sajmu u planu su dvodnevni, sedmodnevni i višednevni aranžmani u koje će biti uključene karte za utakmicu, smeštaj, hranu kao i čarter-letovi. Cene neće biti ispod 500 evra po osobi. Na svom sajamskom štandu Rusi su ponudili čak deset regiona koje će navijači moći da posete u ovim turama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija