• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

01.03.2018

18:16

VULIN: Čestitke povodom Dana obaveštajne službe

Društvo

VULIN: Čestitke povodom Dana obaveštajne službe

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je danas čestitke povodom 5. marta, Dana obaveštajne službe i Dana Vojnoobaveštajne agencije

Čestitajući svim pripadnicima obaveštajne službe Dan službe, Vulin je istakao da su oni u protekloj godini pokazali punu neophodnost i opravdanost njenog postojanja zahvaljujući visoko obrazovanom i profesionalnom kadru, kvalitetnom ljudskom potencijalu, osavremenjavanju sistema prikupljanja i obrade podataka i primeni svetskih standarda.

- Uz želju da sa jednakim uspehom rešavate izazove koji vam predstoje i na taj način obezbeđujete stabilnost sistema odbrane Republike Srbije, čestitam vam praznik - ističe se u čestitki.

Čestitajući svim pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije njihov dan, ministar Vulin je istakao da su oni, izvršavajući profesionalno postavljene zadatke, pokazali ste da su ključni činilac obaveštajno-bezbednosnog sistema, kako Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, tako i Republike Srbije.

- Čestitam vam praznik i želim da u narednom periodu još više unapredite rad Agencije, u šta sam uveren da ćete uspeti - napominje se u čestitki.

Kako se podseća u saopštenju, 5. marta 1884. godine doneta je Uredba o đeneralštabnoj struci, kojom je prvi put u modernoj srpskoj državi ustanovljena organizaciona celina vojske koja se isključivo bavila vojnoobaveštajnom delatnošću, odnosno definisana uloga generalštabne struke, kao i organizacija i delokrug rada Glavnog Generalštaba, koji se sastojao od tri odeljenja. 

VULIN ČESTITAO DAN VMA: Zahvaljujući izuzetnoj stručnosti i lekarskoj etici na visokom nivou, stekli ste izuzetan renome!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija