• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2018

15:00

AMSS i Ministarstvo odbrane potpisali Memorandum o saradnji

Društvo

AMSS i Ministarstvo odbrane potpisali Memorandum o saradnji

Podeli vest

U cilju podsticanja i unapređivanja organizacionih i poslovnih procesa, predsednik AMSS Mirko Butulija i ministar odbrane Aleksandar Vulin potpisali su Memorandum o saradnji čime je utvrđeno postojanje zajedničkog interesa u oblasti poslovno tehničke saradnje.

Ovim Memorandumom, AMSS omogućio je zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije brojne pogodnosti, kao što je transport neispravnih vojnih vozila, učešće u obnavljanju infrastrukturnih potencijala Vojske Srbije za obuku vozača, obezbeđivanje potrebnih dokumenata za vozače i vozila, kao i brojne popuste na usluge i proizvode u okviru AMSS sistema.

- Izuzetno mi je veliko zadovoljstvo što je AMSS u prilici da Ministarstvu odbrane izađe u susret i pruži obziljne popuste - 30% popusta na članstvo u AMSS i kompletnu registraciju sa polisom osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju na rate uz overenu administrativnu zabranu Vojsci Srbije, pupust na tehnički pregled, kao i 30%  na putno zdravstveno osiguranje, 15% na kasko osiguranje i 10% na osiguranje domaćinstva - istakao je Butulija i naglasio da će zaposleni u Ministarstvu odbrane i Vojska Srbije moći da uživaju u pogodnostima u vrlo kratkom roku. - Ovom saradnjom benefite će imati i Vojska Srbije i AMSS, posebno sportski deo AMSS, jer smo došli do modela kako da iskoristimo deo infrastrukture Vojske Srbije u sportske svrhe, a simim tim ih obnovimo i uložimo sredstva kako bi vojska mogla da izvodi vojne vežbe - dodao je predsednik AMSS i izrazio nadu da će saradnja AMSS sa Ministarstvom odbrane nastaviti da se odvija u ovom pravcu.

AMSS

Zahvaljujući se AMSS na važnom sporazumu, ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao da Vojska Srbije,  kao jedna od najznačajnijih i sigurno najvoljenijih institucija u našem narodu, može da kaže da se njena uloga i njena pozicija visoko ceni kako među građanstvom tako i u privredi, medju svima onima koji stvaraju profit, koji rade, svima onima koji razumeju koliki je značaj VS i svih njenih pripadnika za svakodnevni život zemlje.

- AMSS kao socijalno odgovorna kompanija napravio je sporazum sa Vojskom Srbije gde će njeni pripadnici imati značajne koristi, živeće malo bolje i imati mogućnost da određene usluge dobiju po daleko nižim cenama. Čak, važnije od novca, imaće i ovaj put priliku da vide koliko su cenjeni i voljeni. Nadam se da će i druge socijalno odgovorne kompanije krenuti ovim putem. AMSS je nama danas pomogao a mi ćemo svakako nastojati da koristeći naše kapacitete nađemo mogućnosti da pomažemo jedni drugima, da razvijamo auto-moto sport koji je nama značajan i koji je između ostalog i deo naše obuke, ali sa druge strane i da pomažemo da se naši kapaciteti razvijaju ne samo od budžetskih sredstava već od onoga što možemo da dobijemo od privrede - izjavio je ministar Vulin.

Uspostavljanjem partnerskih odnosa, AMSS i Ministarstvo odbrane začajno će doprineti unapređivanju procesa u svim oblastima, posebno u osposobljavanju kadra, iskorišćavanju raspoloživih potenicijala, sprovođenju preventivnih aktivnosti radi povećanja nivoa bezbednosti saobraćaja, kao i promocije auto i moto sporta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
onaj koji hoce

pre 6 godina

Један од ретких који мисли и на људе...браво за министра

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija