• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mup.rs

08.03.2018

21:00

DA BUDETE POŠTOVANE I SREĆNE: Ministarstvo unutrašnjih poslova obeležilo Dan žena NAJLEPŠOM KAMPANJOM!

Društvo

DA BUDETE POŠTOVANE I SREĆNE: Ministarstvo unutrašnjih poslova obeležilo Dan žena NAJLEPŠOM KAMPANJOM!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicama Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i svim damama u Srbiji, Međunarodni dan žena – 8. Mart poželevši im da tokom cele godine, a ne samo danas, budu poštovane i srećne

Ministar Stefanović, povodom ovog međunarodnog praznika, primio je danas pripadnice Uprave saobraćajne policije iz Beograda kojima se, kao i svim njihovim koleginicama, zahvalio na svemu što čine kako bi Ministarstvo unutrašnjih poslova bilo uspešno, a građani Srbije bezbedni.

mup.rs


Svim ženama zaposlenim u MUP stigla je sms poruka čestitki od ministra koji je i na društvenim mrežama video porukom usmeno čestitaodanašnji međunarodni Dan žena. Slika čestitke na instagramu do sada ima preko 5000 lajkova.

mup.rs

Pripadnici saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, takođe su čestitali danas sugrađankama 8. mart – Dan žena.

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.

Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

mup.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

Ovo je prva preventivna aktivnost ovog tipa koje preduzima MUP i policajci širom Srbije u cilju približavanja policije građanima, uspostavljanja međusobne pozitivne interakcije, otvorenosti kao i promovisanju ideje o većem učešću zajednice i građana u policijskom odlučivanju i delovanju kao savremenom pristuu bezbednosti građana, društva i države.

Nadamo se da će ovakvih gestova i aktivnosti biti sve više i češće jer su reakcije građana veoma pozitivne i sa ponosom možemo reći da je cilj više nego postignut.

POLICIJA PRIPREMA IZNENAĐENJE ZA 8. MART: Evo šta očekuje dame za volanom ZA DAN ŽENA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija