• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2018

19:29

(FOTO) ZNAČAJNO SMANJEN BROJ KRIVIČNIH I PREKRŠAJNIH DELA! Stefanović u Mionici o bezbednosti građana

Društvo

(FOTO) ZNAČAJNO SMANJEN BROJ KRIVIČNIH I PREKRŠAJNIH DELA! Stefanović u Mionici o bezbednosti građana

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Mionici da će Ministarstvo zajedno sa lokalnim samoupravama nastaviti dalji rad na postvaljanju video nadzora, što će doprineti većoj bezbednosti građana

Stefanović, koji je o stanju bezbednosti i ostali pitanjima koja su od interesa za građane razgovarao sa meštanima i rukovodstvom opština Mionica i Lajkovac, istakao je da mu je važno da u otvorenom razgovoru čuje šta ljudi misle i šta su im prioriteti, kako bi Vlada pomogla u realizaciji projekata koji će njihov život učiniti lakšim. 

- Drago mi je da imam priliku da sa ljudima direktno razgovaram, da od njih čujem šta očekuju i šta možemo da uradimo kako bi im život bio kvalitetniji. Svi zajedno opština, Vlada Srbije i svi drugi državni organi radićemo na poboljšanju životnog standarda građana i u narednom periodu očekujem da ćemo moći da se pohvalimo nekom novom investicijom u opštini Mionica - rekao je Stefanović.

MUP

On je izrazio zadovoljstvo stepenom saradnje između opštine Mionica i Ministarstva unutrašnjih poslova. 

- Opština Mionica posvećena je zajedničkom radu na identifikovanju bezbednosnih rizika koji mogu imati uticaja na građane. U prethodnoj godini postigli smo značajno smanjenje broja krivičnih i prekršajnih dela. Imamo stalan trend pada stope kriminala i povećanje rasvetljenih krivičnih dela - rekao je ministar policije.

MUP

Stefanović, koji je tokom posete Mionici obišao i policijsku stanicu u tom mestu, istakao je da će MUP nastaviti sa daljom nabavkom uniformi i opremanjem policijskih službenika, kao i da će nabaviti nova vatrogasna vozila i još bolje opremiti Sektor za vanredne situacije. 

Predsednik opštine Mionica Boban Janković pohvalio je rad Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi stanje bezbednosti u ovoj opštini bilo na zavidnom nivou. 

- Imamo kvalitetnu statistiku koja pokazuje da iz godine u godinu imamo sve manje krivičnih dela - rekao je Janković, koji se zahvalio Sektoru za vanredne situacije i Helikopterskoj jedinici na efikasnom gašenju šumskog požara u toj opštini prošle godine.

MUP

Pre posete opštini Mionica Stefanović je u prostorijama opštine Lajkovac razgovarao sa građanima o stanju bezbednosti i drugim pitanjima.

(FOTO) POBOLJŠANA BEZBEDNOST GRAĐANA! Stefanović posetio policijske stanice u Ubu, Lajkovcu i Mionici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija