• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.03.2018

13:24

(FOTO) KUPILA TATI ROLEKS OD 1,5 MILIONA?! Srpkinja pokušala da prošvercuje skupoceni sat, PRAVILA SE DA NE ZNA KOLIKO VREDI!

Društvo

(FOTO) KUPILA TATI ROLEKS OD 1,5 MILIONA?! Srpkinja pokušala da prošvercuje skupoceni sat, PRAVILA SE DA NE ZNA KOLIKO VREDI!

Podeli vest

Carinski službenici su 21. marta 2018. godine na aerodromu Nikola Tesla sprečili pokušaj da se u zemlju unese neprijavljen skupoceni sat Rolex Oyster Perpetual Yacht Master II, čija je vrednost procenjena na gotovo 1.5 milion dinara

Luksuzni sat je pokušala da prokrijumčari 28-godišnja srpska državljanka koja je letom iz Kanade doputovala u Beograd.

Putnica je zaustavljena kada se uputila ka tzv. "elenom kontrolnom prolazu" namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave za carinjenje.

Carina

Tokom rentgenske kontrole njenog prtljaga, primećeni su obrisi kutije za koju je ubrzo potvrđeno da je reč o originalnoj kutiji za ''roleks'' koji se u njoj i nalazio.

Nakon što su sat pronašli u prtljagu, putnica je carinicima rekla da je u pitanju poklon za oca i da nije znala kolika je njegova vrednost.

Carina


Podsećamo da državljani Srbije, bez plaćanja dažbina u zemlju mogu uneti robu u vrednosti do 100 evra za svoje lične potrebe, dok se predmeti čija vrednost prelazi taj iznos moraju prijaviti i za njih se moraju platiti predviđene dažbine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Buta

pre 5 godina

Mozda je sat ukraden, pa zaista devojka ne zna vrednost. Darovnom konju se ne pita za cenu! I carinici sitnicare, neka dete obraduje tatu. Nazdravlje nam srpska naivnost!

Dragan

pre 5 godina

Sta ako je kupila nije ukrala Hvatajte estradne zvjezde i kriminalce i svercere

Lala iz Banata

pre 5 godina

Е, мој тата је знао....У свако доба.... - "колико је сати"...?! Без...Ролекса итд....

da li je

pre 5 godina

u pitanju zena u crnom...??? Samo one imaju toliko para...

deda Raša

pre 5 godina

Koja je to jajara. Ima za skupoceni sat od preko 1,5 miliona dolara a nema (nece) da plati drzavi sto joj pripada. Treba njoj postaviti i par pitanja, medju kojima i gde je isti kupila kao i fiskalni.

Zoca

pre 5 godina

Srbi, nemojte da se radujete globama koje drzava namece svakome ko ima dva krajcera u dzepu. 100 evra je apsolutna nebuloza. Jedne dobre cipele kostaju vise. Borite se za slobodu a ne globu. Radom se postize boljitak, a ne otimacinom od onog ko je malo zaradio.

mr burns from simpsons

pre 5 godina

ako je original njega nema ni u ebay ispod 15-18 000 americkih dolara, blago tati sto ima ceru koja je iskesirala 18000 AMERICKIH dolara a da to i nije primetila..

Pop

pre 5 godina

Niko ne napisa koliko bi platila da ga je prijavila. Kako bi izgledalo da je taj nosila na ruci. Robu na Karleuši niko nije carinio pošto svi pišu da ima vrrednost preko 100€

Alex

pre 5 godina

Jedan veoma jednostavan nacin da se ne plati carina jeste da je ona taj sat stavila na ruku sebi... i da ga je tako unela u Srbiju... kao licni predmet a cim je u kutuji ovi lesinari na carini hoce svoj deo....tako ko god bude nosio rolex sledeci put ili neko zlato ili bilo sta skupoceno obavezno ga nosite na sebi a ne u kutiji...

misa

pre 5 godina

Sigurno je htela da bude dobra ćerka, i da ne kasni kući iz grada, dok tata gleda u kanadsko vreme.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59