• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. C.

22.03.2018

22:00

NA SAJAM STIGAO "FERARI GTC4 LUSO": Za ljubitelje automobila počeo "DDOR KAR ŠOU"

Društvo

NA SAJAM STIGAO "FERARI GTC4 LUSO": Za ljubitelje automobila počeo "DDOR KAR ŠOU"

Podeli vest

Na beogradskom Sajmu danas počinje Međunarodni sajam automobila "DDOR BG kar šou"

Organizatori i uvoznici najavljuju brojne popuste i specijalne prodajne akcije u narednih sedam dana.

Tako je ubedljivo najjeftinija "lada granta", koja košta 7.300 evra, a tu su i "dačija sandero" od 8.100 evra, "fijat punto" od 8.250 evra i "Škodini" modeli "rapid" i "fabija", za koje je potrebno izdvojiti po 8.990 evra u osnovnoj verziji. Među brojnim luksuznim automobilima kao što je "lamborgini hurakan 2" ili "audi A8" pod kupole Sajma stigao je i "ferari GTC4 luso", čija je cena neverovatnih 340.000 evra!

Ova "zver na točkovima" je i najbrži automobil na celom Sajmu sa maksimalnom brzinom od 335 km/h, a posebnim ga čini to što je prvi "ferari" u istoriji koji ima pogon na sva četiri točka i zadnja sedišta.

Mladen Alvirović iz "SAT Medija grupe", na čijem štandu je izložen "ferari", rekao je za Informer da je ovo automobil koji je redak i u svetu a kamoli u našoj zemlji.
- Reč je o automobilu koji se zaista retko viđa. To je prvi "ferari" u istoriji koji ima pogon na sva četiri točka i zadnja sedišta. Uz to je sa svojih 690 konja i maksimalnom brzinom 335 km/h ubedljivo najbrži automobil na ovogodišnjem sajmu - rekao je Alvirović.

U SUSRET BEOGRADSKOM SAJMU AUTOMOBILA: Najskuplji automobil će biti LAMBORGINI OD 379.000 EVRA, A NAJJEFTINIJA LADA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija