• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

23.03.2018

20:12

(FOTO) PRODATO SVE NAJSKUPLJE! Za dva sata na Sajmu automobila kupce našle luks LIMUZINE VREDNE 953.000 EVRA!

Društvo

(FOTO) PRODATO SVE NAJSKUPLJE! Za dva sata na Sajmu automobila kupce našle luks LIMUZINE VREDNE 953.000 EVRA!

Podeli vest

Sedam najskupljih limuzina vrednih ukupno 953.000 evra prodato je juče samo dva sata po otvaranju Sajma automobila u Beogradu. Od jeftinijih kola posetioci su se najviše raspitivali za "Fijatove" i "Škodine" modele

Sedam najskupljih limuzina vrednih ukupno 953.000 evra prodato je juče samo dva sata po otvaranju Sajma automobila u Beogradu.

Prvo je planuo "Rendž Roverov" džip "autobiografi", za kojim je vladalo posebno interesovanje jer se u njemu vozi čak i britanska kraljica Elizabeta. Odmah za njim kupce su našli "mercedes S400" i džip "GLS", "Audijev" džip "SQ7" i limuzina "A8L", a malo kasnije i BMW-ovi luksuzni modeli "M5" i "730d". Svaki od ovih automobila košta više od 100.000 evra, a najskuplji je BMW-ov model "M5", koji se prodaje po ceni od 174.405 evra (pogledajte tabelu).

Najveći popusti

Pored ovih luksuznih vozila o kojima prosečni građani mogu samo da sanjaju, na ovogodišnjem Sajmu "DDOR BG Kar šou", koji traje do 28. marta, predstavlja se 306 izlagača iz dvadesetak zemalja. Kupcima su na raspolaganju 34 automobilska brenda koji nude rekordne popuste i akcije na gotovo sve modele. Od jeftinijih kola posetioci su se najviše raspitivali za "Fijatove" i "Škodine" modele.
Informerovi izvori iz dilerskih kuća kažu da je već nekoliko godina unazad sam početak sajma rezervisan za one koji hoće da kupe najskuplje automobile.

Ne pitaju koliko košta
Retko se dogodi da gotovo svi ekskluzivni modeli odu u prvim satima sajma Informerov izvor

- Ove godine je prodat "rendž rover autobiografi", koji je izazvao veliku pažnju jer se u njemu vozi britanska kraljica Elizabeta, a ima ga i bokserski šampion Entoni Džošua. Gotovo uporedno sa njim, "Mercedes" je prodao limuzinu "S400" i džip "GLS". Samo malo kasnije planuli su i "Audijev" džip "SQ7" i limuzina "A8L" kao i BMW-ovi luksuzni modeli "M5" i "730d". Svake godine se prvog dana proda nešto od najluksuznijih automobila, ali se ne sećam da se skoro dogodilo da gotovo svi najskuplji modeli odu u prvim satima sajma - kaže naš izvor iz jedne od poznatijih auto-kuća.

Informer

NAJSKUPLJI BMW M5 PRODAT ZA 174.405 EVRA

Informer

Škoda predstavila novi "karoq"

"Škoda" je prvi put na Beogradskom sajmu predstavila svoj novi model "karoq". Ovaj atraktivan SUV je dostupan već od 16.990 evra. Pored ovog modela, biće izložen i njegov "stariji brat" "kodijak" u sportlajn verziji. "Kodijak" je takođe dostupan po sajamskoj ceni koja se kreće od 19.990. evra.

Prodavci kažu da se u narednim danima sajma očekuje navala na one najjeftinije automobile. Tu po ceni prednjači "lada granta", koja košta 7.300 evra, dok se za manje od 9.000 evra mogu kupiti i "fijat punto", "dačija sandero" i "logan", "škoda rapid" i "fabija" i "folksvagen up".

Organizator Sajma automobila Zoran Lukšić kaže za Informer da zbog izuzetno velikih popusta i akcija očekuje rekordnu prodaju na ovogodišnjem sajmu.
- Iskreno, skoro nisam video ovako velike popuste i niske cene. Očigledno je da su se uvoznici maksimalno potrudili da na ovom sajmu prodaju rekordan broj automobila i ja se nadam da će tako i biti. U to će se uveriti svi posetioci pošto je veliki broj modela jeftiniji i po nekoliko hiljada evra u odnosu na regularne cene. Mislim da smo ponovo pomerili granice i napravili najbolji sajam do sada, koji ni po čemu ne zaostaje za onim najvećim u Evropi. Imamo čak 306 izlagača iz dvadesetak zemalja, a površina izložbenog prostora je čak 41.000 kvadrata. Kada se sve to ima u vidu, očekujemo minimum 120.000 posetilaca - navodi Lukšić.

Povoljne akcije

Ubedljivo najviše akcija i ove godine je na štandu "Fijata", koji je prvi u Srbiji uveo i mesečno iznajmljivanje automobila.
- Naša najveća sajamska akcija je to što legendarni "punto" prodajemo po ceni od 8.250 evra ili svega 79 evra mesečno. Tu je i odlična ponuda za naše najpopularnije modele "500L" i "500X". Ono što je ipak posebno na ovom sajmu jeste akcija "500 za 200" u kojoj nudimo opciju da se "fijat 500" iznajmljuje za 200 evra mesečno. Ova akcija najpopularnija je kod firmi ili kod porodica koje već imaju jedan automobil i ne žele da kupuju i održavaju još jedan auto - rekli su nam u "Fijatu".

"Ferari" i BMW na struju čekaju kupca

Informer

Pošto "lamborgini hurakan 2" vredan 397.000 evra pripada našem automobilisti Milošu Pavloviću i nije na prodaju, od najskupljih modela na ovogodišnjem sajmu prve kupce čekaju "ferari GTC4 luso" od 340.000 evra i "BMW i8 roudster", koji košta 180.102 evra.
Oba automobila su izuzetno retki i posebni primerci, "ferari" zbog toga što je prvi u istoriji koji ima pogon na sva četiri točka i zadnja sedišta, a "BMW i8" jer je hibrid koji ide i na struju i na benzin, pa troši samo dva litra na 100 kilometara iako ima čak 374 konjske snage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17