• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.03.2018

07:01

TOPI SE SNEG! Danas u Srbiji sunčano i toplije - OD SUBOTE PROLEĆE!

Društvo

TOPI SE SNEG! Danas u Srbiji sunčano i toplije - OD SUBOTE PROLEĆE!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno toplije vreme, uz otapanje snega u nižim predelima i slabe snežne padavine mestimično na istoku zemlje. U jutarnjim časovima se može očekivati slab mraz

Prema prognozi RHMZ, na jugu zemlje biće oblačno i suvo, na istoku u jutarnjim časovima ponegde sa slabim snegom, dok u ostalim krajevima pretežno sunčano.

Posle podne se na jugozapadu, ali i u ostalim krajevima uveče i tokom noći može očekivati naoblačenje mestimično sa slabom kišom, a na planinama i sa snegom.

Vetar će biti slab, u košavskom području, umeren i jak, jugoistočni, a na jugu Banata posle podne i tokom noći mogu se očekivati olujni udari.

Najniža temperatura kretaće se od -4 do 1, najviša od 6 do 9 stepeni.

U Beogradu se ujutru može očekivati slab mraz, a tokom dana biće pretežno sunčano, malo toplije, uz dalje otapanje snega.

Vetar će biti umeren, jak i jugoistočni, a najniža temperatura kretaće se od -1 stepen do najviše oko 9 stepeni.

Krajem dana se očekuje naoblačenje, a u toku noći slaba kiša. Prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. aprila, u ponedeljak i utorak biće oblačno, mestimično sa slabom kišom, uz dalje otapanje snežnog pokrivača u nižim predelima centralne i južne Srbije.

Na severu će uglavnom biti suvo, a na višim planinama sneg.

U sredu će biti pretežno suvo, a zatim do vikenda promenljivo oblačno uz povremenu kišu i otapanje snega u planinskim predelima.

Od subote se očekuje pretezno sunčano vreme, uz dalji porast temperature.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija