• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

30.03.2018

16:29

(FOTO) STUDIO B PROSLAVIO 48 ROĐENDAN!

Društvo

(FOTO) STUDIO B PROSLAVIO 48 ROĐENDAN!

Podeli vest

Radio televizija Studio B obeležila je danas 48 rođendan u društvu prijatelja i saradnika ove kuće. Generalna direktorka Ivana Vučićević zahvalila se kolegama, ali i gledaocima na podršci i dugogodišnjoj saradnji

- Poštovani prijatelji, Studio B je sada u ozbiljno zrelim godinama. Slavimo 48 rođendan! Postojimo zbog naših gledalaca i slušalaca i zbog njih se trudimo da program bude što šareniji, razigraniji, uvek otvoren za sugestije, a odavno je poznato da smo možda jedini koji pružaju šansu upravo gledaocima da aktivno učestvuju u našem programu. Naše zrele godine dodato obavezuju, pre svega mislim da ozbiljnost jednog medija sa tradicijom. Zato, možda ne preterano pretenciozno, uvodimo novine - rekla je Vučićevićeva i dodala:

Novak Đurović

- Mislim na malo drugačiju formu jutarnjeg programa gde sada imamo voditeljski par Adrijanu Čortan i Nikolu Ivačkova svakog radnog dana odmah posle jutarnjeg programa o aktuelnostima i svakodnevnom životu u prestonici. Želimo da budemo deo porodice svih naših vernih pratilaca u čije kuće ulazimo zvukom i slikom. Vikendom se budite uz novu formu jutarnjeg programa - "Ali sa osmehom". Već neko vreme dodatno sarađujemo sa našim gledaocima u emisiji "Pitajte" svakog radnog dana. Osluškujemo njihove probleme i pokušavamo da nađemo rešenje zahvaljujući gostima, a to su advokati, borci za ljudska prava, lekari, veterinari, stručnjaci za nekretnine...

Novak Đurović

Ne smem da zaboravim, kaže Ivana Vučićević, da pomenem i "Pet pitanja i pet odgovora", važan segment jutarnjeg programa. Izuzetno je bitna informativna redakcija Studija B i naše vesti koje sada pružaju kompletnu društveno političku sliku ne samo prestonice već i naše države.

- Iako mali, mi smo uporni da dođemo do najvažnijih informacija. Emisija "Panorama" je tu da se pozabavi važnim temamja, pravcima unutrašnje i spoljne politike naše zemlje. Želimo da se budimo sa vama u našem Beogradu još mnogo mnogo leta - poručila je Ivana Vučićević, parafrazirajući čuvenog Duška Radovića.

Novak Đurović

Rođendan televizije Studio B uveličali su novinar TV Hepi Milomir Marić, Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa, Vasilije Papović, zamenik glavnog urednika Alo! novina, Svetlana Aleksić i Irena Jovanović, novinarke TV Pink, Mirjana Pavičić, direktorka Sekretarijata za informisanje Skupštine grada Beograda i mnogi drugi. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Da pitam sa najboljim namerama ... Gleda li uopšte neko TV Studio B?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija