• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2018

16:46

MILO UPOZORAVA! 'SRBI' U CRNOJ GORI NE SMEJU POBEDITI: Ukinuli bi priznanje Kosova i sankcije Rusiji...

Društvo

MILO UPOZORAVA! 'SRBI' U CRNOJ GORI NE SMEJU POBEDITI: Ukinuli bi priznanje Kosova i sankcije Rusiji...

Podeli vest

Predsednički kandidat DPS Milo Đukanović poručio je da će opozicija, ako pobedi, poništiti odluku o priznanju Kosova, ali i sankcije Rusiji. On je poručio da se to ne sme desiti i da se zbog toga i ponovo kandidovao za predsednika Crne Gore

On je politilke protivnike na konvenciji u Pljevljima optužio da su spremni da "za šaku dolara" prodaju državu i ponište njenu nezavisnost, ali da građani Crne Gore treba odlučno da kažu ne izdaji nacionalnih interesa.

- Da ponište odluke koje smo doneli. Poništili bi odluku o priznanju Kosova, što je važno pitanje za regionalnu stabilnost. Poništili bi odluku o našem putu ka Evropskoj uniji. Poništili bi sankcije Rusiji i jasno je da bi doveli u pitanje odluku o nezavisnosti. Oni su spremni da za šaku dolara prodaju Crnu Goru. Zato na ovim izborima treba da im kažemo ne. Ne izdaji nacionalnih interesa - rekao je Đukanović. 

Lider DPS kazao je da njegova opcija ima imperativ pobede u prvom krugu predsedničkih izbora u 15. aprila, zbog lokalnih izbora koji će biti održani u maju. On je govorio i o iskušenjima s kojima se Crna Gora susretala prethodnih 20 godina, prenosi RTCG.

- Svim tim pritiscima, uključujući i one najskorije od oktobra 2016. oduprli smo se jednim odgovorom: Crna Gora želi da bude svoj na svome. Isto kao što je narod pravilno birao nas koji smo se svim tim pritiscima borili i izborili isto tako imamo konstantu sa druge strane koja se uporno bori protiv države - rekao je Đukanović.

On je ocenio da je ulazak zemlje u NATO prva stanica ka konačnom članstvu u EU.

- Članstvo ni u NATO  ni u EU nije naš cilj sam po sebi. Cilj svake odgovorne državne politike, jeste uvećan životni standard svakog građanina. Dakle, ono što mi  želimo jeste evropski kvalitet života u Crnoj Gori - rekao je on.

Do toga se, kako je objasnio, dolazi poznatim stazama uz promišljen izbor strateškog puta budućnosti.

- Zato i na ovim predsedničkim izborima moramo da ponovimo odlučno ne. Odlučno ne vazalstvu, odlučno ne izdajicama crnogorskih nacionalnih i državnih interesa. Zato sam se i kandidovao na ovim izborima. Verujući da kao čovek kontinuiteta politike od '98. do danas imam posebnu odgovornost i prema Crnoj Gori i prema svima vama i drugim ljudima istih političkih uverenja, da nastavimo zajedno putem ekonomskog i demokratskog razvoja Crne Gore - poručio je Đukanović.

NJIH ŠESTORO NA JEDNOG MILA: Za predsednika Crne Gore sedam kandidata, prvi put zena!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Jedini nacin opstanka Srba u CG je dvostruko povecanje nataliteta, dakle Srpkinje, ako ste prave ,pokazite se kao patrioti.Od kukakamja i price nema nista, pa valjda i od Siptara mozemo nesto da naucimo.

AS

pre 6 godina

TO ŠTO TI NE ŽELIŠ ĆE I DA SE DESI. JEDINO BI DODAO DA ĆEŠ PORED TOGA TI U BAJBOK.

Srba

pre 6 godina

A za koliku si ti saku $ prodao CG, kada ce je srbi sada povratiti od najvecih izdajnika i zlotvora CG...

Miki

pre 6 godina

Djukanovicu,ti si sramota za sve srbe i crnogorce,jedan si od nekoliko izdajnika koji ce pamtiti srpski narod.A kraj ti je blizu,necrs jos dugo.

Betmen Vucic

pre 6 godina

Meni samo nije jasno kako politika i novac mogu da promene jedan isti narod. Svi ste vi srbi , i crnogorci , hrvati , bosanci, makedonci , grci, svi . . .

deda Raša

pre 6 godina

Svemu dodje kraj pa ce doci i tvojoj dinanstiji. Covek i auto su slicni - cim otkazu kocnie krece se nizbrdo, a Milo prema tazbini i siptarima koji ce doci glave maloj Crnoj gori.

Branko

pre 6 godina

Ti nisi prodao drzavu, jos gore ti si je izdao da bi samo svoju glavu sacuvao!!!???

Dragan

pre 6 godina

Da li si rodjen kao SIPTAR pa ne volis srbe ili si notorna budala koja voli Dolar vise od brata.

Radovan Stosic

pre 6 godina

Milo se nije prodavavao za saku dolara Milo je svěrcovao milione ! Zaboravio je odlaske u Moskvu 1997 -1998 a od jednom je okrenuo curak soasavajuci svoju kozu sopstvenu! Sada mu i Srbi smetaju! A stasu Crnogorci Englezi ili Srbi?

BOROVO

pre 6 godina

KAKAV LOPOV I PREVARANT !! alo crnogorci,manite tog profitera koji vas je unistio i unazadio....vama se deca svaki dan ubijaju,i ovako vas malo ima....

Dragan

pre 6 godina

A kako se ti krstis kad tako pricas o srbima, fukaro jedna

DEDA RAKA

pre 6 godina

Kad je narodu neko po volji - tad pobedjuju najbolji !

Ljubo

pre 6 godina

Najveci smrad u rodu crnogorskom ,srp(b)skom,je ovaj Milo ,...padose mi na pamet mbogi Srbi- Crnogorci sa kojima sam plovio ,popio,gde isceze ono njihovo junastvo ,cojstvo ,postovanje predaka ,sto rekli " oca im *ebem " ...

Mauda

pre 6 godina

L O P O V............objavite mi komentar jer nikog ne vredjam.

don kihot

pre 6 godina

Aoj Milo, međuguzna silo, sram i stid te od naroda bilo! Malo teb` je blago celog sveta, narod gladan, tebi to ne smeta! Džaba tebi cela Podgorica, uvek bićeš tuđi dodvorica! Do Ulcinja teško stiže svinja, U Rožaje još i duže traje, Hašim Tači granicu ti pravi, kako pravi, radi ti o glavi! Stipe Mesić prijatelj ti glavni, džaba behu Crnogorci slavni... Srbe mrziš, a Šiptare ljubiš, što dobiješ-na obrazu gubiš! Al obraza u protuve nema, niko ne zna što sledeće sprema!

Ero

pre 6 godina

Evo Milo počeo kopirat Slobu, samo ovo nisu devedesete,gde je Milo bio 20 godina nisu Crnogorci djeca.Nema ekonomije ,socijalnog napretka,boljeg standarda građana,investicija obračun s korupcijom i nažalost ovaj put broj jedan je nacinalizam.Srećno u pršlost Milo.

srbi ce

pre 6 godina

u crnoj gori pobediti kad-tad a ti ces da debelo robijas ako te ne osude na streljanje.

slađa

pre 6 godina

Ti Milo jesi politika kontinuiteta od 98'. Politika korupcije, kriminala, izdaje. Zato si prevaziđen. Vremena se menjaju, čak se i evropski ukus promenio. Niko ne želi takve prevarante u svom društvu. Crna Gora treba da ispravi grubu grešku koju je počinila prema sebi i da tebe skine sa vlasti. Tek tada će moći da se gradi kao evropska. Ne možeš pogaziti međunarodno pravo kada je Srbija u pitanju i očekivati da ćeš zbog toga biti nagrađen na evropskom putu i prikriti sve rupe koje si usput napravio. Mali balkanski kabadahija. To je Milo Đukanović.

Rale

pre 6 godina

Tvoje vreme je odavno prošlo, a šta će da bude neka odluči crnogorski narod. To je demokratski a ne tvoja prazna obećanja za boljim životom i standardom.

AH

pre 6 godina

milo nije djetic da proda svoju kucu__nego ko je doso u kucu sa darovima dobro i misli kuci ko nije ni ne misli _sta ko ima u srcu___to je reko bi milo vise stvar ozbiljne eleboricije ili kardiologa_

Srbo

pre 6 godina

Izmedju ljetovanja u hrvatskoj ili cg-i zbog politicara srbomrzaca biran albaniju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija