• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

03.04.2018

16:44

(VIDEO) OVO NAM NATO NEĆE OPROSTITI! RUSKI BORBENI HELIKOPTERI STIŽU U SRBIJU: Ugovoreni detalje isporuke!

Društvo

(VIDEO) OVO NAM NATO NEĆE OPROSTITI! RUSKI BORBENI HELIKOPTERI STIŽU U SRBIJU: Ugovoreni detalje isporuke!

Podeli vest

Srbija je rešena da kupi četiri transportna helikoptera "mi-17" i još četiri borbena "mi-35", koji su poznati kao "ubice tenkova". Ugovarani su detalji isporuke tenkova T-72 i borbenih oklopnih vozila, kao i modernizacija "migova 29"

Ovo je ključna poruka posle jednočasnovnog sastanka ministra odbrane Aleksandra Vulina i njegovog ruskog kolege Sergeja Šojgua, koji je malopre završen u Moskvi.

Dvojica sagovornika saglasila su se da će unaprediti vojnotehničku saradnju, a Vulin je svojim domaćinima izneo kategoričnu poruku:

- Dok je Aleksandar Vučić na njenom čelu, Srbija nikada neće učestvovati u sankcijama i antiruskoj histeriji. Sve u svetu može da se promeni, osim naših bratskih i prijateljskih odnosa.


Ovo su prema nezvaničnim istraživanjima vojnih eksperata 10 najboljih jurišnih helikoptera na svetu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 6 godina

J**es Amere ,legli i leci ce na rudu i oni .ne Srbiji vec drugim jakim i sposobnim da im zube pokazu .Jos samo da pocnu jedna po jedna evropska drzava ledja da im okrece kao i Turska .

davaj davaj bacuska

pre 6 godina

Samo vojno jaka i dobro naoruzana Srbija,je jaka Srbija.

sumadinac neprskani

pre 6 godina

spisak onog sta mi necemo toj gospodi da oprostimo je toliki da tesko moze da stane u vase novine .

Lala iz Banata

pre 6 godina

Та, од НАТО, купићемо... - ТЕНКОВЕ,....!? Да ови хеликоптери малко... - "вежбаду "...!

Dok

pre 6 godina

Odlicna vest! Pored 2MI17V5 koje smo kupili nove pretprosle godine i ova cetiri imacemo 6 ovih odlicnih masina. Imamo jos 1 MI 17 kome je potreban remont. Potrebno je da kompletiramo punu eskadrilu ovih transportnih helikoptera,kako bi tzv. vertikalni transport bio potpuno obnovljen,16 ovih mocnih helikoptera.

Dragan

pre 5 godina

O čemu pričate!!! Pa imali smo dva MI24 verzija MI34 pa gde su, trunu na Batajnici. Bili su sastavu eskadrile JSO-a.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija