• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2018

20:06

CRNA GORA TRAŽI OD SRBIJE DA JOJ PREDA MAROVIĆE: Branilac bivšeg predsednika SCG tvrdi da je SVETO NA PSIHIJATRIJI!

Društvo

CRNA GORA TRAŽI OD SRBIJE DA JOJ PREDA MAROVIĆE: Branilac bivšeg predsednika SCG tvrdi da je SVETO NA PSIHIJATRIJI!

Podeli vest

Šef crnogorske policije Zoran Pažin poručuje kako očekuje hapšenje i izručenje Svetozara i Miloša Marovića, koji se, prema saznanjima Podgorice, nalaze na teritorije Srbije

Pozdravljam najavu gospodina Stefanovića da Srbija priprema snažne represivne akcije protiv svih učinilaca krivičnih dela u Crnoj Gori koji bi bežanjem u susednu Srbiju mogli pokušati da izbegnu pravdu, navodi se u saopštenju iz kabineta Pažina, potpredsednika Vlade Crne Gore i ministra unutrašnjih poslova.

On dodaje da očekuje da će ove aktivnosti u Srbiji uključiti i hapšenje i izručenje Svetozara i Miloša Marovica, koji su pravosnažno osuđeni u Crnoj Gori i za kojima su na zahtev Crne Gore raspisane međunarodne Interpolove poternice.

- Nakon što ni nakon godinu dana nismo dobili nikakvu informaciju o postupanju nadležnih organa Republike Srbije po Interpolovim poternicama u slučaju Svetozara i Miloša Marovića, javne izjave potpredsednika Vlade Stefanovića dobar su povod da, i ovim putem, izrazim ocekivanje da će gospodu Maroviće, koji se po saznanjima nadležnih organa Crne Gore nalaze na teritoriji Srbije, nadležni organi Republike Srbije liššiti slobode i omoguciti da budu upuceni na izdržavanje zatvorske kazne u Crnoj Gori - naveo je on. 

Advokat Svetozara Marovića izjavio je danas da se on i dalje nalazi na lečenju u Beogradu. 

- Svetozar Marović se nalazi u Beogradu na lečenju na psihijatrijskoj klinici i to predstavlja glavni razlog njegovog nedolaska na postupke koji se vode protiv njega u Crnoj Gori - rekao je za RTCG njegov advokat Dimitrije Dapčević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 6 godina

Iz inata im dajte Srpsko drzavljanstvo i tako ce te zaustaviti hapsenje. Kao Srpski drzavljani u inat Milu ne moraju biti isporuceni, a imaju milione i moze se dosta saznati od njih u vezi Mila Djukanovica.

SARA

pre 6 godina

DA DA DA DOBIJE SRPSKO DRZAVÖJANSTVO U REDU SLAZEM SE. A ISTI TAJ MAROVIC JE BIO SA MILOM DJUKAJEM ZA OTCEPLJENJE CRNE GORE A SADA SRBIJA MU DALA UTOCISCE.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17