• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2018

08:05

POSLE OBLAKA, DOLAZI SUNCE! Danas ponegde kiša, u Srbiji do 19 stepeni!

Društvo

POSLE OBLAKA, DOLAZI SUNCE! Danas ponegde kiša, u Srbiji do 19 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne ponegde s kišom. Više padavina biće na severozapadu Srbije, a uveče i u toku noći očekuje se postepeno razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Tokom jutra duvaće slab i umeren, severozapadni vetar, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni, po podne i uveče u Pomoravlju i donjem Podunavlju u pojačanju.

Najniža temperatura biće od 7 do 11 C, a najviša od 13 do 19 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i uglavnom suvo. Ujutro i pre podne u pojedinim delovima grada moguća je kratkotrajna kiša. Uveče i u toku noći postepeno razvedravanje.

Najniža temperatura biće oko 8 C, najviša oko 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 14. aprila, u nedelju u većem delu pretežno sunčano i toplije, samo u Timočkoj Krajini umereno oblačno. U košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata olujni.

U ponedeljak ujutro i pre podne pretežno sunčano, po podne na jugozapadu naoblačenje s kišom, koje će se uveče i u toku noći proširiti na ostale krajeve Srbije. Vetar u slabljenju i skretanju na jugozapadni.

U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo svežije, u severnim i centralnim krajevima ponegde s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. U sredu pretežno sunčano. Od četvrtka promenljivo i toplije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija