• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.04.2018

17:15

IZ JAKNI PRAVO NA SUNČANJE! Leto stiže pre vremena! Sledeće sedmice NAJTOPLIJI DAN OD POČETKA GODINE!

Društvo

IZ JAKNI PRAVO NA SUNČANJE! Leto stiže pre vremena! Sledeće sedmice NAJTOPLIJI DAN OD POČETKA GODINE!

Podeli vest

Prave prolećne temperature naglo je prekinuo kratki povratak jeseni i kiše, a za sve ljubitelje leta već stižu dobre vesti - temperatura će širom Srbije od danas konstantno biti u porastu

Kišobrane ćemo već od danas zameniti naočarama za sunce. Jedino što može da pokvari aprilsku idilu jeste povremeni vetar koji će duvati.

Ipak, nedelja pred nama donosi prevremeni početak leta, barem ako je suditi po živi u termometru.

printscreen rhmz

Četvrtak, 12. april, biće najtopliji dan u 2018. pošto od početka godine temperatura nije prelazila granicu od 25 stepeni, dostignutu u dva navrata - 12. i 31. marta.

SUNČANI VASKRS! Radostan dan, radosno i vreme, TEMPERATURA DO 24!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija