• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2018

06:59

KIŠOBRAN, NIJE LOŠA IDEJA! Danas u Srbiji OBLAČNO SA KIŠOM i svežije!

Društvo

KIŠOBRAN, NIJE LOŠA IDEJA! Danas u Srbiji OBLAČNO SA KIŠOM i svežije!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, vetrovito i malo svežije, ponegde sa kišom uglavnom u centralnim i južnim krajevima

Vetar će biti umeren i jak južni i jugoistočni, u južnom banatu i donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine, krajem dana u slabljenju, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

Jutarnja temperatura od 10 do 15, u južnom Banatu do 18, najviša dnevna od 18 do 22 C.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i vetrovito. Tokom dana moguća je kratkotrajna kiša.

Vetar umeren povremeno jak, južni i jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 22 C.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana, do 23. aprila:

Do srede promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima, koji će u utorak uglavnom na jugu i jugozapadu ponegde biti praćeni grmljavinom.

U četvrtak prestanak padavina i razvedravanje. Zatim će do kraja perioda preovladivati sunčano uz postepeni porast temperature.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija