• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.04.2018

15:00

LUDA PRIČA IZ KRAGUJEVCA! 12 sati POTPUNO GO bio zaglavljen u prolazu od 20 cm, VATROGASCI GA JEDVA SPASLI!

Društvo

LUDA PRIČA IZ KRAGUJEVCA! 12 sati POTPUNO GO bio zaglavljen u prolazu od 20 cm, VATROGASCI GA JEDVA SPASLI!

Podeli vest

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade

Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana Glišića, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta.

Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je rekao agenciji Beta da su spasioci morali da probiju zid na jednom objektu kako bi došli do zaglavljenog muškarca. 

- To je bilo jedino rešenje kako bismo došli do muškarca koji je, prema našim saznanjima, više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu između jedne stambene zgade novije gradnje i kuće. Bili smo vrlo pažljivi zbog elektroinstalacija u kući i da ne povredimo osobu - rekao je Milošević. 

Spaseni muškarac je bio nag i u svesnom stanju, odmah je primio infuziju i Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar. 

U spasavanju je učestvovalo sedam pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade sa dva vozila i opremom za spasavanje iz ruševina. 

Nije poznato kako se čovek našao zaglavljen u tako uskom prolazu. 

Milošević je naveo da su vatrogasci istog čoveka i juče spasli, kada je skočio sa mosta u mestu Božurnja u opštini Topola. 

Spaseni muškarac je srednjih godina i iz jednog sela kod Kraljeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija