• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2018

15:26

MINISTAR VULIN: Mozzart pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija!

Društvo

MINISTAR VULIN: Mozzart pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija!

Podeli vest

Kompanija Mozzart i Ministarstvo odbrane potpisali su danas na Vojnomedicinskoj akademiji ugovor o donaciji 400 televizora Ministarstvu odbrane za potrebe vojnog zdravstva, vredan više od 11 miliona dinara

Potpisivanju Ugovora prisustvovao je ministar odbrane Aleksandar Vulin koji je izrazio zahvalnost kompaniji Mozzart što je pokazala kako se ponaša društveno odgovorna kompanija.

Ljudi koji ostvare profit ovde odlučili su da deo tog profita investiraju upravo u kvalitet života svih građana. Vojska Srbije je najpoštovanija institucija u našem narodu i mnogo nam znači kada vidimo da nas i predstavnici poslovne zajednice prepoznaju, razumeju naše potrebe i žele da nam pomognu. Zahvaljujem se kompaniji Mozzart upravo na tome i što su ovu veliku  i značajnu donaciju namenili upravo našim pacijentima. Na ovaj način kvalitet života pacijenata će biti bolji i dani, koji nikada nisu mnogo srećni kada se nalazite u bolnici, brže i lakše će proći. Voleo bih da se i druge kompanije ponašaju društveno odgovorno kao i kompanija Mozzart - rekao je ministar odbrane.

Informer

Da je u kompaniji Mozzart, lideru u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, naglašen osećaj društvene odgovornosti istakla je i generalna direktorka Koviljka Lončar, koja je potpisala ugovor i koja je rekla da Mozzart praktikuje već dugi niz godina da pomaže svima kojima je pomoć potrebna.

Drago nam je da nas je i ova institucija prepoznala kao partnera. Zahvalila bih se ministru odbrane Aleksandru Vulinu na svesrdnoj podršci da televizore poklonimo vojnom zdravstvu. Nadam se da će televizori doprineti stvaranju prijatnijeg okruženja i pomoći pacijentima da lakše prebrode dane provedene u bolnici - istakla je Koviljka Lončar.

Informer

Načelnik Uprave za vojno zdravstvo pukovnik Uglješa Jovičić, koji je ugovor potpisao u ime Ministarstva odbrane, rekao je da će televizorima biti opremljene vojnozdravstvene ustanove, kako VMA, tako i vojne bolnice u Novom Sadu i u Nišu, vojnomedicinski centri u Beogradu kao i ambulante u jedinicama Vojske Srbije.

Saradnjom sa Ministarstvom odbrane kompanija Mozzart želi da podrži i doprinese kvalitetu usluga koje pacijentima pruža vojno zdravstvo kao jedan od značajnih delova zdravstvenog sistema Republike Srbije.

Kompanija Mozzart do sada je, u sličnim akcijama, donirala više od 1000 televizora zdravstvenim i obrazovnim ustanovama širom Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija