• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2018

15:57

GAZPROM BENZINSKE STANICE I VISA šalju srećnog dobitnika na FIFA World Cup™ u  Rusiju

Društvo

GAZPROM BENZINSKE STANICE I VISA šalju srećnog dobitnika na FIFA World Cup™ u Rusiju

Podeli vest

Luka Škundrić iz Beograda dobitnik je putovanja na FIFA World Cup™ u  Rusiju, koje obezbeđuje Visa, zvanični FIFA partner

Ovaj vredan poklon osvojio je uz pomoć beskontaktne Visa kartice na GAZPROM benzinskoj stanici u Bloku 45, u Beogradu. Reč je o poklon-paketu putovanja koji uključuje dve ulaznice za fudbalsku utakmicu osmine finala FIFA World CUP™ u Sankt-Peterburgu, kao i aranžaman, smeštaj i avio-prevoz za dve osobe. 

Poklon akcija na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama deo je promocije "VISA Vas vodi na FIFA World Cup™",  a pravo učešća u promociji imaju potrošači koji prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u iznosu od najmanje 2000 dinara koriste beskontaktnu Visa karticu izdatu od strane banaka u Srbiji ili obavljaju kupovinu koristeći mobilnu aplikaciju za beskontaktna plaćanja.

Promo

Osim glavnih poklona, tri putovanja u Rusiju na utakmice 2018 FIFA World CupTM, u okviru poklon akcije na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama dodeljuju se i kartice za gorivo u iznosu od 5000 dinara, odnosno 3000 dinara, kao i mnogi drugi vredni pokloni.  

Akcija traje do 30. aprila, a Visa je u okviru ovogodišnje promocije u kojoj osim NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica učestvuju Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnice, pripremila ukupno 5 putovanja za po dve osobe koji pokrivaju troškove odlaska na FIFA World CupTM utakmice u Moskvi ili Sankt Peterburgu.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija