• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2018

18:20

UZMI RAČUN I POBEDI: Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova

Društvo

UZMI RAČUN I POBEDI: Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova

Podeli vest

Svečano potpisivanje ugovora sa dobitnicima stanova u trećem izvlačenju drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018, održano je danas u Gradskoj kući u Novom Sadu

Ugovore sa dobitnicima potpisao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević u prisustvu direktora Republičke direkcije za imovinu, Jovana Vorkapića i gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića.

Jasna Kucurski iz Turije, dobitnica je stana u Novom Sadu, u ulici Boška Petrovića br. 3, površine 116m2 dok je Nemanja Radović iz Novog Sada dobio stan u izgradnji u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, površine 54m2.

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi 2018 završava se u subotu, 28. aprila.

Tada će u poslednjem javnom izvlačenju, u direktnom prenosu od 17.30 na RTS-u, biti dodeljeno 36 nagrada - 10 robnih vaučera Gomeks, svaki u vrednosti od 60.000 dinara, 10 robnih vaučera Gorenje, svaki u vrednosti od 120.000 dinara, 10 robnih vaučera Ušće šoping centra, svaki u vrednosti od 120.000 dinara, 14 automobila FIAT 500L Pop Star i dva stana u Beogradu, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Prvi stan površine 72m2 nalazi se na Novom Beogradu u ulici Mileve Marić Ajnštajn, dok je drugi najvrednija nagrada u čitavom ciklusu - stan u izgradnji u nasel?u Beograd na vodi, površine 72m2.

Zaključno sa utorkom, 24. aprilom primljeno je 9.905.410 koverata.

Rok za slanje koverata je petak, do kraja radnog vremena pošte.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cil? podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija