• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

27.04.2018

09:44

USKORO NOVA STAVKA NA RAČUNU ZA INFOSTAN! Neki će je plaćati i 1.000 dinara!

Društvo

USKORO NOVA STAVKA NA RAČUNU ZA INFOSTAN! Neki će je plaćati i 1.000 dinara!

Podeli vest

Taksa za angažovanje upravnika zgrada uskoro bi trebalo da se plaća uz račun za Infostan!

Kako bi se osigurali od neplatiša, sve više profesionalnih rukovodilaca višespratnica razmatra mogućnost da do svoje plate dođe tako što će tražiti da se ona uračuna u naplatu za Infostan.

U JKP "Infostan i tehnologije" potvrdili su da su se stvorili tehnički uslovi i da će sistem objedinjene naplate ovih usluga zaživeti, pišu Večernje novosti.

Na zahtev upravnika, kao dodatna stavka moći će da se uvrsti - mesečna nadoknada za upravljanje stambenim zajednicama koja u proseku iznosi oko 250 dinara. U nekim zgradama, u zavisnosti od obima posla upravnika, doseže čak i do 1.000 dinara.

Naplata od vrata do vrata nije dala rezultate, jer su pojedini stanari vešto izbegavali susret sa komšijom - upravnikom, a neki su odbijali i da mesečnu taksu za rad upravnika uplate na tekući račun stambene zajednice. Zbog toga, ne želeći da se svakodnevno sukobljavaju sa stanarima, mnogi upravnici odlučuju se da do svoje zarade dođu preko Infostana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 5 godina

Ovaj narod mora da ustane protiv ovolikog birokratskog aparata i nameta.

Xx

pre 5 godina

Kad ova naša bitanga bude podnela izveštaj o radu i gde su pare tad ću da platim!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bivši as Zvezde opleo po Baharu! Sve mi se smučilo kod njega!
Fudbal

Bivši as Zvezde opleo po Baharu! Sve mi se smučilo kod njega!

Malo mi se sve smučilo ono kod Baraka Bahara, jer se nije znalo ni ko igra, ni u kom sistemu se igra. Sve nešto zbrda-zdola, pa šta uradimo, poručio je Filip Stojković (31), bivši fudbaler Crvene zvezde, koji se osvrnuo na igru tog tima pod Barakom Baharom.

20.04.2024

12:43

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija