• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

28.04.2018

19:23

NEBOJŠA STEFANOVIĆ I VLADIMIR REBIĆ U ZAJEČARU: Država Srbija neće stati u borbi protiv organizovanog kriminala!

Društvo

NEBOJŠA STEFANOVIĆ I VLADIMIR REBIĆ U ZAJEČARU: Država Srbija neće stati u borbi protiv organizovanog kriminala!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je danas sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Policijsku upravu u Zaječaru, poručio je da država neće stati u borbi protiv organizovanog kriminala i narko-dilera

Stefanović je razgovarao sa policijskim službenicima u Zaječaru o poboljšanju njihovog materijalnog položaja, o tome šta je to što oni vide kao prepreke u ostvarenju svojih zadataka i o dobrim stvarima koje su urađene u prethodnom periodu.

MUP


"Za ovu godinu je u planu nabavaka novih terenskih vozila, pogotovo za policijske uprave koje imaju složenu geografsku strukturu i gde su takva vozila potreba, ali i novih uniformi za policajce opšte nadležnosti" poručio je Stefanović. 

Ministar je istakao i da je zadovoljan radom Policijske uprave u Zaječaru koja je zabeležila smanjenje stope kriminala za devet odsto.

MUP


- Drago mi je da vidim dobru saradnju lokalne samouprave i policijske uprave, koja nam omogućava da budemo efikasniji, da nabavljamo novu opremu i da faktički postavljanjem video -nadzora na glavnim saobraćajnicama, pored škola i vrtića, pošaljemo jasnu i snažnu poruku da borba protiv narkodilera neće stati, da će biti oštra i da ćemo zajedno sa građanima izaći kao pobednici- naglasio je Stefanović.

MUP

On je naglasio da je važno i da su svi policajci svesni odgovornosti koju imaju, kao i da se od njih i u narednom periodu očekuje da ulože dodatne napore kako bi građani Srbije bili bezbedni, a naša zemlja imala mogućnosti da privuče investitore koji će otvoriti nova radna mesta i time obezbediti da građani Srbije žive bolje.

Ministar Stefanović je razgovarao i sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji rade u policijskim stanicama u Sokobanji, Knjaževcu i Boljevcu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija