• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2018

07:58

UŽIVAJTE! Danas u Srbiji sunčano i toplo - TEMPERATURA DO 30 STEPENI!

Društvo

UŽIVAJTE! Danas u Srbiji sunčano i toplo - TEMPERATURA DO 30 STEPENI!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Po podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na jugoistoku, jugu, jugozapadu i zapadu Srbije, kao i ponegde u Sremu i Bačkoj, saopštio je Republički hidrometeorosloški zavod

Vetar slab i umeren jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju i jak, a na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 11 C do 18 stepeni, najviša dnevna od 27 C do 30 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar umeren i jak jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 18 C, najviša dnevna oko 30 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, najviša dnevna temperatura biće iznad prosečnih vrednosti, a početkom sledeće sedmice u manjem, postepenom padu.

U četvrtak pre podne sunčano. Po podne i uveče postepeno naoblačenje na jugu i zapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U košavskom području duvaće jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar. Od petka do ponedeljka promenljivo i nestabilno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a više padavina očekuje se na jugu i zapadu zemlje.

Zatim, pretežno sunčano, po podne sa retkom pojavom kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom i to uglavnom u brdsko-planinskim predelima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija