• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

04.05.2018

09:27

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ SA OSVAJAČIMA MEDALJA U RVANJU I DŽUDOU: Hvala vam što se borite za Srbiju!

Društvo

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ SA OSVAJAČIMA MEDALJA U RVANJU I DŽUDOU: Hvala vam što se borite za Srbiju!

Podeli vest

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas sportiste koji su osvojili medalje na Evropskom prvenstvu za seniore i seniorke u džudou u Tel Avivu (Izrael), i na Evropskom prvenstvu za seniore u rvanju u Kaspijsku (Rusija)

- Veoma smo ponosni smo na vas. Beskrajno vam hvala – i srebro i bronza... Čestitam na svakoj medalji i dobrom predstavljanju za Srbiju to mnogo znači. Hoćemo još više sportista da vidimo u našoj zemlji, time privlačimo ljude iz svih delova sveta. Srećan sam što ćemo imati „Fajnl for“ u košarci i verujume da ćemo biti dobri domaćini i Litvancima, i Rusima i Turcima i Litvancima. Takođe verujem, da ćete nas obradovati na Olimpijskim igrama – rekao je Vučić.

Kako je najavio, radi se na centru u Kopšutnjaku, u ponedeljak se očekuje lokacijska dozvola. 

Printscreen TV Pink

- Ovo su sportovi koji nam donose medalje, ako mislite da možemo da pomognemo mi ćemo to uraditi. U Tokiju očekujemo minimum 12 medalja – rekao je predsednik. 

Vučiću je od uspešnih srpskih sportista na poklon dobio kimono i dres. 

- Beskrajno vam hvala što se uvek borite za Srbiju i ponesete zastavu svoje zemlje – dodao je predsednik. 

Printscreen TV Pink


Printscreen TV Pink

On je uspešnim srpskim sportistima rekao da od njih očekuje iznenađenje na Olimpijskim igrama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija