• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2018

20:45

DUDAKOVIĆ I EKIPA OSTAJU NA SLOBODI, Sud BiH ismeva ZLOČINE I UBISTVA SRBA!

Društvo

DUDAKOVIĆ I EKIPA OSTAJU NA SLOBODI, Sud BiH ismeva ZLOČINE I UBISTVA SRBA!

Podeli vest

Sud BiH odbio je žalbu Tužilaštva na rešenje o određivanju mera zabrane umesto pritvora za osumnjičenog ratnog komandanta tzv. Armije RBiHm, Atifa Dudakovića i 12 osoba, koji se sumnjiče za ratne zločine na području Krajine.

- To znači da će se Dudaković i ostali osumnjičeni i dalje braniti sa slobode u ovom predmetu - izjavio je advokat osumnjičenih Asim Crnalić za sarajevski Dnevi avaz.

Dudaković i 12 njegovih saboraca uhapšeno je krajem prošlog meseca zbog sumnje da su počinili zločin protiv čovečnosti, a Dudaković i ratni zločin nad srpskim civilima, ali je Sud BiH odbio predlog Tužilaštva da im se odredi jednomesečni pritvor.

SRPSKA ĆE SPREČITI SARAJEVO DA NA NJENOJ TERITORIJI SMESTI MIGRANTE: Dodik: Sve ćemo ih vratiti u Federaciju!

Tužilaštvo je u roku podnelo žalbu na takvu odluku Suda BiH, ali je i ona odbijena.

OVO ORUŽJE JE PUTIN PREPORUČIO VUČIĆU! Sve o raketnim sistemima "SMERČ" i "PANCIR S"!

Advokat Crnalić je ranije izjavio je da je Dudaković lošeg zdravstvenog stanja, a u jednom trenutku i da je hospitalizovan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija