• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.05.2018

09:32

SASLUŠAN POZNATI RUKOMETAŠ ZBOG DIVLJANJA U PORODILIŠTU! Jovanović priznao grešku, SVE VREME SE IZVINJAVAO!

Društvo

SASLUŠAN POZNATI RUKOMETAŠ ZBOG DIVLJANJA U PORODILIŠTU! Jovanović priznao grešku, SVE VREME SE IZVINJAVAO!

Podeli vest

Poznati rukometaš Nedeljko Jovanović saslušan je sinoć zbog divljanja u porodilištu u Višegradskoj 

Nedeljko Jovanović je rukometaš koji je napravio haos u porodilištu nakon što mu se verenica porodila u 22. nedelji. Njegova verenica se zbog komplikacija prevremeno porodila i u šestom mesecu rodila bebu od svega 600 grama.

Kako Telegraf.rs saznaje, priznao je da je pogrešio i sve vreme se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče. Tvrdi da mu je život deteta i supruge bio najvažniji, pa je zato tako odreagovao. Policija će izveštaj predati Tužilaštvu, koje treba da proceni da li postoje elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak.

Divljanje rukometaša u zgradi porodilišta u Višegradskoj prijavila je jedna od medicinskih sestara, koja je te noći bila dežurna. Međutim, kada je policija stigla u krug bolnice Jovanović je već bio otišao. Iskaz o incidentu tada je dala medicinska sestra, koja je i pozvala policiju, kao i ostali zaposleni.

BEBA JE ŽIVA I U INKUBATORU JE 

Kako nam je ispričala dežurna doktorka, on je urlao na lekare da su mu ubili dete i nazivao ih pogrdnim imenima. Šutirao je sve što mu se nalazilo na putu i budio žene koje su spavale. Niko nije mogao da ga zaustavi, s obzirom na to da su te noći samo žene bile dežurne.
Dok se u porodilištu odvijala prava drama, verenica rukometaša bila je u porođajnoj sali. Mada su lekari krenuli da izvrše pobačaj, beba je rođena živa i teška je svega oko 600 grama. Odmah su, kaže doktroka, pozvani i neonatolozi i pedijatri. Beba je živa i u inkubatoru je.

Jovanović je samo dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, ali ovog puta da bi se izvinio za svoje ponašanje. Kako nam je rečeno, on je u bolnicu došao u popodnevnim satima i pokušao da izgladi situaciju sa lekarima i medicinskim sestrama.

Podsećamo, Nedeljko Jovanović je u nedelju oko pola dvanaest uveče upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, a potom je čak ušao i u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

Njegova verenica još u petak je iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK Višegradska, zbog stanja koje je prethodilo pobačaju. Dobila je terapiju i ostala je da leži u bolnici.

Drama je krenula u nedelju uveče, pola sata pre ponoći. Dežurne doktorke pregledale su verenicu sportiste, čije je stanje bilo loše i ona je hitno prebačena u porodilište jer je prevremeni porođaj krenuo. Nekoliko minuta kasnije, njen verenik je stigao u bolnicu i, prema priči lekara koji su bili u smeni te noći, s vrata počeo da pravi haos.

Prvo je pokušao da razvali glavna ulazna vrata, koja se, inače, zaključavaju u 22 sata, ali to mu nije pošlo za rukom, pa je lupao i pokušavao nasilno da ih otvori. Onda je pronašao sporedni ulaz i sa još dve žene ušao u bolnicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija