• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti online

18.05.2018

16:05

MLADI ŠIPTARI HOĆE DA BUDU SRBI: Masovno traže državljanstvo i pasoše naše zemlje!

Društvo

MLADI ŠIPTARI HOĆE DA BUDU SRBI: Masovno traže državljanstvo i pasoše naše zemlje!

Podeli vest

Priština jos uvek nije ispunila uslove za dobijanje vizne liberalizacije pa je u poslednje vreme sve veći broj građana Kosova koji podnose zahtev za dobijanje uverenja o državljanstvu Srbije

Portal Telegrafi piše, pozivajući se na  RTV Dugađin, da oni zahteve podnose u opštinama Gračanica i Novo Brdo u kojima, kako se navodi, još važe zakoni Srbije.

- Zbog toga što građani Kosova još uvek ne mogu da se kreću bez viza u zemlje Evropske unije, mnogi mladi pronalaze druge načine da izbegnu probleme nabavljanja vize - navodi Telegrafi i dodaje da "ima čak i onih koji u poslednje vreme podnose zahtev za dobijanje državljanstva Srbije".

RUSIJA I KINA ĆE OTETI SRBIJU, EU JE NOJ SA GLAVOM U PESKU: Brisel baš briga za Balkan, PRVI PROBLEM IM JE TRAMP!

SRBIJA JE KARIKA KOJU RUSIJA TREBA DA JAČA, sudbina Evrope opet se REŠAVA NA BALKANU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Ma da traze nase drzavljanstvo zato sto nas mnogo vole hahahaha!!!!

Argos

pre 5 godina

Dajte ako ste ludi,kroz nekoliko godina traze opet drzavu,ja tim divljacima ne bih dao nista ni da predju preko Srbije,neka idu preko Amerike ufff!!!!

123

pre 5 godina

Kako da im ne damo kad su rođeni na Kosovu? Mi smatramo Kosovo delom Srbije, te svim građanima rođenim na Kosovu moramo dati pasoš.

Pik

pre 5 godina

Ne moze zbog izdaje srbije samo ko vidi srbiju kao svoju zemlju dobice pasos svi drugi odgovarace ispred sud ili neka idu u drugu drzavu

Rope

pre 5 godina

Primijeniti pravilo kome su preci zivjeli u Srbiji prije drugog svjetskog rata moze, a ko je dosao kasnije ne moze. Sve ostalo je legalizacija protjerivanja Srba za vrijeme rata.

Mladen Mladenović

pre 5 godina

U Japanu postoji nekoliko miliona gradjana korejske nacionalnosti. Oni u Japanu žive duže od 150 godina a opet, nisu državljani Japana. Svake godine, bez obzira što su peta generacija rodjena u Japanu, moraju da produžavaju boravak u toj zemlji. Mesto rodjenja ne znači ništa. Da je mesto važno ja bih odveo svog magarca u štalu od lipicanera da se oždrebi pa da posle toga magare proglasim lipicanerom. Ili, zec koji se okoti u štali bika, nikada ne postane bik. Samo sirotinja, ona u glavu, smatra da je mesto rodjenja od nekog značaja.

zora

pre 5 godina

Kosovo je oteto zbog tipova kao sto si ti.Da li bi isto reagovao da to trazi Srpska manjina u Hrvatskoj? Da je bilo vise postovanja Kosovo bi i dalje bilo nase.Zajebani su ti nacionalisti koji su nas i stavili u ovu situaciju.Ako ne postujes tudju manjinu kako onda ocekujes da se postuje tvoja u okolinim drzavama.Za mlade treba prvo istraziti ko su ima roditelji.Da li su to mozda Albanci koji su se naselili nakon rata ili mozda neki koji se bore kod Arapa.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Не треба да подносе Захтев за пријем... - него: Захтев за упис у МКД...! Косово је СРБИЈА!

Saradžogla

pre 5 godina

Лало,брате србине,сваки дан да се молимо богу да се шиптари не попишмане и по наредби албанске нарко мафије затраже да се врате Србији?Наши би их са весељем прихватили?Сутрадан би Скупштина имала трећину АЛБАНСКИХ посланика.Не шиптара јер су они српскога рода.Током година број албанских посланика би ошо преко 50% и оде Србија без зрна барута албанцима?А Космет би и даље био њихов.

leka

pre 5 godina

Traze nase drzaljanstvo i idu po svetu da ubijaju e onda svet kaze Srbi su to uradili. Ma zdravo!!!

Mladen

pre 5 godina

Moze al prvo u crkvu da se ne zovu Iljaz Rahmetli i tako to nego Lazar Stefan...

Milan

pre 5 godina

Hoće da nas isele iz Srbije zato traže nije niko lud.

Malo morgen

pre 5 godina

Sto ne uzmu americko drzavljanstvo. Amerikanci su im naj veci prijatelji dali bi im bez problema.

pera

pre 5 godina

Plan za otimanja jos teritorije da smo pametni da dignemo zid

Vladimir Jack Kostic

pre 5 godina

Nikakav problem. Isto kao Bugari sa Turcima ako hoćeš Srpski pasoš može uz popa da primiš Pravislavnu veru i da promeniš ime i prezime.Tek onda.

prc

pre 5 godina

Teraj bre to daleko od Srbije. To divlje pleme ne radi ništa korisno samo trguje drogom. Najveći su dileri drogom na svetu.

slađa

pre 5 godina

Država Srbija poštuje sve svoje građane, naročito mlade ljude. Ne vidim razlog da mladi ljudi sa KiM ne dobiju državljanstvo Republike Srbije.

deda Raša

pre 5 godina

Opet Americka strategija. Udjite u Srbiju i cekajte naredjenje, mi vas placamo. Trojanski konj.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija