• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.05.2018

18:23

INFORMIŠITE SE NA VREME! Trole 19, 21, 22 i 29 naredna dva dana NEĆE SAOBRAĆATI! Pormenjen režim saobraćaja ZBOG RADOVA!

Društvo

INFORMIŠITE SE NA VREME! Trole 19, 21, 22 i 29 naredna dva dana NEĆE SAOBRAĆATI! Pormenjen režim saobraćaja ZBOG RADOVA!

Podeli vest

Od subote u 1.00 do ponedeljka u 3.30 neće saobraćati trole broj 19, 21, 22 i 29. Zbog radova na kontaktnoj mreži u Makenzijevoj ulici na delu od Mutapove do Kneginje Zorke biće promenjen režim rada linija Javnog gradskog prevoza

Izmenjen režim rada funkcionisaće na sledeći način:

- ukidaju se trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29

- uspostavlja se trolejbuska linija 22L na relaciji, Studentski trg - Trg Slavija

uspostavljaju se autobuske linije:

- 21A na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje

- 22A na relaciji Trg Slavija - Kruševačka

- 29A na relaciji Trg Slavija - Medaković.

gspbeograd

* Trasa linija 21A, 22A i 29A: u smeru ka Crvenom krstu: Trg Slavija - Beogradska - Njegoševa - Maksima Gorkog - Cara Nikolaja 2 i dalje redovnim trasama; u smeru ka Trgu Slavija: Cara Nikolaja 2 - Maksima Gorkog - kružni tok - Krunska - Beogradska - Trg Slavija.

* Vozila sa linije 24 saobraćaće: u smeru ka Neimaru: Njegoševa - Maksima Gorkog - Cara Nikolaja 2 - Čuburska i dalje redovnom trasom; u smeru ka Dorćolu: Petra Kočića - Šumatovačka - Maksima Gorkog - Krunska - Baba Višnjina - Njegoševa i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 24 nosiće oznaku 24L, piše Blic.

* Vozila sa linije 83 saobraćaće na skraćenoj trasi: Zemun /Bačka/ - Trg Slavija i nosiće oznaku 83L.

* Privremeno se ukidaju stajališta za sve linije: "Mačvanska" u smeru ka Crvenom krstu, "Novopazarska" u smeru ka Trgu Slavija i "Katanićeva" u oba smera.

* Privremeno se uspostavljaju stajališta: u Beogradskoj ulici u visini pošte u smeru ka periferiji i prekoputa pošte u smeru ka Trgu Slavija; u Krunskoj ulici u visini parka Vojvode Bojovića: za linije: 21A, 22A, 24 i 29A u smeru ka Trgu Slavija.

* Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A.

SINDIKATI GSP UGLAS: Da je Ðilas ostao još dan - ključ u bravu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija