• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2018

08:21

DANAS SUNČANO I TOPLO, A OD SUTRA...

Društvo

DANAS SUNČANO I TOPLO, A OD SUTRA...

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Po podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na području istočne Srbije, Pomoravlja i donjeg Podunavlja moguća je retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar slab, u Vojvodini i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 9 do 13 stepena, a najviša dnevna od 23 C do 26 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umeren vetar severnih pravaca. Najniža temperatura biće 13 C, a najviša dnevna 25 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno sa čestom pojavom pljuskova i grmljavine, naročito u drugom delu nedelje kada će biti intenzivniji. Temperature će biti oko i malo iznad prosečnih vrednosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija