• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. V.

25.05.2018

19:22

AMERI PROVOZALI USTAŠU KRSTIČEVIĆA U F-16: U nastavku antisrpske politike, SAD odale počast OSUMNJIČENOM ZA RATNE ZLOČINE!

Društvo

AMERI PROVOZALI USTAŠU KRSTIČEVIĆA U F-16: U nastavku antisrpske politike, SAD odale počast OSUMNJIČENOM ZA RATNE ZLOČINE!

Podeli vest

Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević, čovek koji je osumnjičen za ratne zločine počinjene nad Srbima 1995. godine u Mrkonjić Gradu, leteo je tokom posete Nacionalnoj gardi Minesote borbenim avionom F-16

Iz Nacionalne garde Minesote rekli su da je ovaj let organizovan 'u duhu strateškog partnerstva i podrške koju SAD pružaju Hrvatskoj'. S druge strane, Krstičević je istakao da mu je čast što je imao priliku da leti jednim od, kako je ocenio, najlegendarnijih aviona na svetu.

To im je kolegaAmerikanci kao glavni ratni zločinci u protekla dva veka primaju još jednog kolegu, rezonuje Nemanja Šarović, zamenik predsednika SRS.

- F-16 je zaista moćan avion. Ovaj let još jednom mi je potvrdio kako je Hrvatska donela najbolju moguću odluku kada se opredelila za nabavku upravo ovih aviona. Siguran sam da će avioni F-16 zauvek biti garant stabilnosti i sigurnosti Hrvatske - naglasio je Krstičević.

RUSKI HELIKOPTERI STIŽU U BIJELJINU: Dodik: Razgovaramo sa Srbijom da zajednički uđemo U VLASNIŠTVO ZAVODA "ORAO"!

Vojni analitičar Aleksandar Radić za Informer objašnjava da let avionom F-16 nije ništa spektakularno i da spada u protokolarnu stvar.

Printskrin

- Amerikanci posmatraju Hrvatsku kao članicu NATO sa kojom žele da izgrade što bolje odnose. Organizovanje leta u avionu F-16 je sastavni deo posete hrvatskog ministra odbrane Nacionalnoj gardi Minesote. Nije reč o presedanu, već uobičajenoj praksi - podvlači Radić, dodajući da je Nacionalna garda Minesote partner Hrvatskoj kao što je Nacionalna garda Ohaja partner Srbiji.

(VIDEO) SRPSKI GENERAL KOJI JE RASTURIO NATO NA KOSMETU OTIŠAO U DONBAS: Srbi će VAS uvek podržavati, MORATE POBEDITI!

(VIDEO) KINA I SRBIJA PRAVE RAKETE WS-3A DOMETA 280 KM: Kineski lider Si Đinping odobrio velike projekte, MOĆNE RAKETE BI IZVOZILI CELOM SVETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 5 godina

"Siguran sam da će avioni F-16 zauvek biti garant stabilnosti i sigurnosti Hrvatske" Pa dokle mislite da eksploatisete te kupljene F-16? Ako je zauvek, onda ste u grdnom problemu. Izginucete na njima bratac.

Branko

pre 5 godina

Skupo kosta Hrvate ta voznja u F 16, moraju Ameri da i njih navuku u svoje zlocinacko kolo!!?? Hrvatima sve odgovara samo ako je protiv Srba!!!!??? Prije 15-20 g je jedan Americki fukcioner izjavio za Hrvate: Nije mi jasno da Hrvati vise vole Amere cak i preko bare nego Srbe koji su im komsije!!!!???

Branko

pre 5 godina

Nije problem Amerima da zalude Hrvate kad su isti i jedni i drugi se raduju tudjoj nesreci i zeljni su krvi!!?? Kotromanovic zali sto nisu u ratu napali Banja Luku, valda da pobiju jos vise Srba, takve izjave ne daju normalni ljudi, samo zlocinci!!!!?????

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija