• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

26.05.2018

15:03

HOROR ISPRED ŠKOLE U ZEMUNU! Deca migranti napadnuta BOKSERIMA I PALICAMA, devetoro đaka povređeno!

Društvo

HOROR ISPRED ŠKOLE U ZEMUNU! Deca migranti napadnuta BOKSERIMA I PALICAMA, devetoro đaka povređeno!

Podeli vest

Devetoro migranata, đaka OŠ "Branko Pešić" u Zemunu, pretučeno je juče od strane grupe mladića ispred škole nakon čega su završili u Urgentnom centru

Kako se saznaje, devetoro migranata, uzrasta od 14 i 15 godina, koji su đaci sedmog i osmog razreda ove škole u Zemunu, povređeni su kada je veća grupa mladića krenula na njih palicama i bokserima.

Migranti nisu pružali nikakav otpor, a čim je videla napad reagovala je školska uprava. Napadači su pobegli, a pozvana je Hitna pomoć jer su svi migranti bili povređeni.

Njih osmorica zadobili su lakše telesne povrede, a jedan je teže povređen. Kako se saznaje, sinoć su svi pušteni iz bolnice. Nezvanično, napadači nisu đaci OŠ "Branko Pešić".

Ova škola poznata je, između ostalog, i po tome što u njoj nastavu pohađa 14 migranata koji trenutno borave u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Jeza od primitivizma...jeza. Jadna deca. Nadam se da ce policija naci ove idiote.

milan

pre 5 godina

zašto nigde ne piše ko ih je napao ? jer da je neko napao te iste koji su napali migrante , mislim tu nacionalnu manjinu , do sad bi bio haos na svim tv stanicama ...

Ljubo

pre 5 godina

Prebijaju decu ,ni krivu ni duznu.A one sto su nas klali ,razapinjali ,ubijali ,sto nas i dan danas pljuju i nas i Srbiju ,svaki dan pricaju najvece lazi i price o nasim precima ,njih ne dira niko ,a setkaju se po svim gradovima Srbije .Sto znaci da ti sto napadaju ,to su ti sto pljuju ,jer njima ne odgovara mirna i dobra Srbija ,Srbija pravoslavna i samostalna .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija