• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2018

14:05

CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA UN STIGLI I U UČIONICE: Projekat ArtCOR realizuje se u srednjoj školi Artimedia i gimnaziji Lazarevac

Društvo

CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA UN STIGLI I U UČIONICE: Projekat ArtCOR realizuje se u srednjoj školi Artimedia i gimnaziji Lazarevac

Podeli vest

ArtCOR projekat ima za cilj jačanje kapaciteta mladih, da kroz praktičan istraživački rad, unapređeno preduzetničko razmišljanje, korišćenje IT alata i vrnjačkog učenja stiču i šire znanja o Ciljevima održivog razvoja i da na taj način nauče da aktivno planiraju sopstvenu budućnost

U okviru projekta su organizovane dve radionice koje su srednjoškolcima pružile informacije na osnovu kojih su osmislili kreativan način njihove promocije. Predstavljanje kreativnih radova učenika srednje škole Artimedia i učenika gimnazije iz Lazarevca biće organizovano na velikom finalnom događaju u junu kome će pored srednjoškolaca biti prisutni i roditelji, mediji i ostale zainteresovane strane, čime će se broj uključenih odnosno informisanih osoba mnogostruko povećati.

Projekat "Art COR" realizuju partnerske organizacije „Centar za omladinu - Tvoja Srbija" i "Pokret za evropski razvoj obrazovanja - Pero" u okviru Programa za male grantove "SEEDLING - predstavljanje UN ciljeva za održivi razvoj u školama u Jugoistočnoj Evropi" Regionalnog centra za životnu sredinu za Centralnu i Istočnu Evropu. Projekat se finansira sredstvima Austrjske razvojne agencije - ADA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija