• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2018

11:59

(VIDEO) BAHATI MLADIĆ IZAŠAO IZ BMW-a I PRETUKAO DEDU NA BICIKLU: Brutalno nasilje u Staroj Pazovi

Društvo

(VIDEO) BAHATI MLADIĆ IZAŠAO IZ BMW-a I PRETUKAO DEDU NA BICIKLU: Brutalno nasilje u Staroj Pazovi

Podeli vest

Stravično nasilje dogodilo se usred bela dana u Staroj Pazovi, kada je mladić na ulici iz čista mira pretukao starca koji je vozio bicikl

Na videu koji su zabeležile nadzorne kamere se vidi kako mladić izlazi iz automobila i krvnički pesnicom udara starca koji je u tom trenutku na biciklu.

Nesrećni čovek je zadobio više stravičnih udaraca od kojih je pao sa bicikla i ostao da leži bez svesti na ulici. 

Bahati nasilnik odlazi bmw-om ostavljajući čoveka da leži na asfaltu, ne razmišljajući da li je uopšte živ i da li će ga neka druga kola pregaziti.

Navodno jadni deda ima 73 godine, dok je monstrum koji ga je pretukao mlađi skoro pola veka, tačnije ima 27 godina.

Pogledajte video:

(VIDEO) POTRESNO! STARAC IZ PAZOVE NE ZNA DA JE PRETUČEN: Udario me auto pa sam pao u kanal!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Obični smrtnik

pre 5 godina

Sve je to normalno jer Srbija je već odavno zemlja takvih.

RIKI

pre 5 godina

Pogledajte samo kakva kola vozi ovaj majmun u ljudskom obliku. Dali je Bog rekao takvim majmunima i sa takvim kolima da su bahati, nekulturni, nevaspitani, oni su dno dna. Policijo, sudstvo stanite na put već jednom ovakvim kretenima.

Felix

pre 5 godina

Indijancu nadam se da će sledeći put naleteti da ti neko lepo opegla njušku

Vucic

pre 5 godina

Mangup u p.m. Pa da ima zakona da mu se oduzme auto i nasilnicko ponasanje da mu se nakaci i pokusaj ubistva a ako to nemoze dajte sliku ima od nas neko ko moze da mu objasni da to neide tako. Pa bi on upamtio kada je sisao majku prvi put.

baki

pre 5 godina

hahahah pa sto ne udari nekog tvoje velicine i snage jaooooo da ima zakona pa da udaras ti ali glavom u zid u zatvor barem 5 godana.

Srbin

pre 5 godina

Bahatog stvora na robiju...ispitati poreklo imovine, a onda sve nelegalno oduzeti i na odsluzenje...sramota me u kakvoj zemlji zivim...

Stojan

pre 5 godina

Šta je uplašilo se govno da čovek možda nije mrtav? Nema taj trunku savesti.

AS

pre 5 godina

PAZI "SILE". TUČE NEMOĆNOG STARCA. JUNAK. BRAVO MAJSTORE. NADAM SE DA ĆE TI NEKO NJEGOV PREBROJATI ZUBE I REBRA.

Pravda

pre 5 godina

Treba tog baju uzeti i vezati za banderu jedno 2 nedelje na ovom suncu da se cvari.Patriota i onaj koji voli svoju zemlju i svoj narod ne radi drugom coveku to,sve bagra do bagre.Dok je policija lemala nije bilo toliko ovog na ulicama.Magarac bahati.

Sveta

pre 5 godina

Take treba u kamenolome I eto ti radne snage skoro djaba.

caslav

pre 5 godina

šta je, bruko,...uplašio si se da ga nisi ubio,...ako imaš i malo savesti sada odvezi čoveka kod lekara. Uloviće te policija po tablicama....

Koridori

pre 5 godina

Kakva junacina! Kakva snaga! Kakav raskos! Kakva brzina! Kakva preciznost! Kakva tehnika! .... Samo nisam prmetio MORAL, POSTOVANJE, TOLERANCIJU, UVIDJAJNOST,...a ni POLICIJU nidje za ove bahate bezmozgovice!

Mile Jovic

pre 5 godina

Da je ovo moj otac nedo mu Bog "odradio bih ga" da bi me preklinjao da ga dokrajcim. Toliko. Ej bre cicu od 73 godine da nokautiras. Pa de ode ovaj svet ?!

Ljube

pre 5 godina

Koji je ovo monstrum, još se vraća da se uveri da ga je "sredio" ... Policijo, sudovi, hapsite ovoga i strpajte na 20 godina rada u RUDNIKU, da ne vidi belog dana...

Svilajnac

pre 5 godina

Slicno sam video u Svilajncu,na Nis -ovoj bezinskoj pumpi kada stariji covek sa zenom pogresio ulaz ,mladic dvadesetih godina sa devojkom u autu,istrcao iz kola i poceo da vice i vreca coveka koji deda moze da mu bude.To je nivo kulture mladih ne samo u S.Pazovi vec i u Svilajncu i drugim gradovima u Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija