• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

31.05.2018

13:23

NADA MACURA DALA OTKAZ U HITNOJ! Evo gde će odsad raditi!

Društvo

NADA MACURA DALA OTKAZ U HITNOJ! Evo gde će odsad raditi!

Podeli vest

Najpoznatija lekarka u Srbiji odličila je da promeni posao, a njen novi angažman će za mnoge biti prilično iznenađenje

Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom

Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata.

- Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na RTS-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - kaže Nada.

Na pitanje da li se upoznala sa Jovanom i Srđanom, te šta misli o njima, kaže:

- Fantastično je proteklo, mogu da kažem da sam dočekana kao carica. Divni su. Ja ih obožavam. Mogu da kažem da su mi baš pomogli. Ovo je zasigurno novi početak. Predstavili su me, radiću isto ovo što sam radila, davaću izveštaje iz Hitne pomoći. Dobila sam u Hitnoj saglasnost kao i svi ostali novinari da dobijam podatke odande, to su podaci sa sajta, ali više nisam njihov PR - kaže nam Nada.

Najpoznatija doktorka u Srbiji priznaje da je ovo novi početak.

- Amerikanci menjaju na svakih pet godina posao. Dokazala sam se kao lekar, a to ću uvek i biti. Najverovatnije ću sa jednim gospodinom otvoriti privatnu kliniku. Neću da budem vlasnik, biće jedan gospodin koji živi u blizini moje kuće. Sledi papirologija. Još uvek nismo govorili o svim detaljima - završava Nada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Pored toliko mladog sveta bez posla oni uzimaju zaposlenu osobu. Sram vas bilo, terate i ono malo dobrog sveta iz Srbije.

VLADIMIR ILIĆ

pre 5 godina

SVAKA ČAST ZA NJEN DOSADAŠNJI RAD U ZDRAVSTVU. PREDPOSTAVLJAM DA JE ODAVNO TREBALA BITI PENZIONISANA I DA USTUPI RADNO MESTO MLADOM LEKARU. NJOJ JE MALO BILO DA BUDE MEDIJSKA LIČNOST HITNE POMOĆI PA JE POČELA DA SE ŠETA PO TELEVIZIJAMA I DA IZIGRAVA SPONZORUŠU. SRAMOTA ZA DRŽAVNO ZDRAVSTVO

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija