• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Ć.

05.06.2018

18:33

(VIDEO) JAČI OD DRŽAVE! MANIJAK IZ MERCEDESA BEZ KRIVIČNE PRIJAVE: Iako se na snimku vidi kako gazi ljude, lokalni moćnik "oslobođen" ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA!

Društvo

(VIDEO) JAČI OD DRŽAVE! MANIJAK IZ MERCEDESA BEZ KRIVIČNE PRIJAVE: Iako se na snimku vidi kako gazi ljude, lokalni moćnik "oslobođen" ZBOG NEDOSTATKA DOKAZA!

Podeli vest

Policija u Šapcu još uvek ne pokreće postupak protiv Dragoljuba Aćimovića (65), iako postoji snimak na kojem se jasno vidi da je 14. maja na pumpi u Malom Zvorniku "mercedesom" pokosio Dalibora Tomića (32) i Milovana Bojića (54)

Policija u Šapcu još uvek nije podnela krivičnu prijavu protiv sportskog funkcionera i lokalnog moćnika iz Malog Zvornika Dragoljuba Aćimovića (65), koji je 14. maja "mercedesom" u punoj brzini na benzinskoj pumpi pokosio radnika Dalibora Tomića (32) i mušteriju Milovana Bojića (54)!

Iako je Informer objavio snimak ove stravične nesreće na kojem se sve jasno vidi, protiv Aćimovića se, skoro tri nedelje kasnije, ne vodi nikakav postupak. Za to vreme radnik pumpe Dalibor Tomić oporavlja se od jezivih višestrukih preloma potkolenice na Ortopediji na Banjici, dok Milovan Bojić ima polomljena rebra i desnu nogu.

Loša opravdanja

Policijska uprava u Šapcu je, kada smo ih nazvali u nedelju, najavila krivičnu prijavu protiv Aćimovića, ali ona tokom jučerašnjeg dana još nije bila podneta.

Biće, ne znamo kad
Polako, podnećemo prijavu. Ne znamo baš kad će to biti, čekamo neka veštačenja Šabačka policija

- Podnećemo krivičnu prijavu u narednom periodu. Ne znamo sad da vam tačno kažemo kada će to biti. Sve ovo malo duže traje jer smo čekali neka veštačenja oko celog ovog slučaja - nevešto su nam se pravdali u šabačkoj policiji. Nije vredelo ni naše objašnjenje da već tri nedelje postoji snimak sigurnosnih kamera koji jasno dokazuje Aćimovićevu krivicu i da su stvoreni apsolutno svi uslovi za podnošenje prijave.

Informer

Novinari našeg lista juče su pokušali da kontaktiraju Dragoljuba Aćimovića, ali nam se na telefon javio njegov sin Ljubomir Aćimović i izuzetno drsko, nadmeno i bahato nam rekao da sve što nas zanima pitamo policiju.

- Nema šta moj otac da priča za medije. Razgovarao sam sa njim i dogovorili smo se da taj slučaj ne komentarišemo. Ako vas nešto zanima zovite policiju, oni imaju sve informacije, pa neka vam ispričaju. I da nas niste više pozvali - preteći je rekao Dragoljubov sin i potom nam prekinuo vezu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MANIJAK POKOSIO LJUDE NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU! LOKALNI FUNKCIONER UMALO IZAZVAO NEZAPAMĆENU TRAGEDIJU!

Zavet ćutanja

S druge strane, unesrećeni Milovan Bojić, mušterija sa pumpe na koga je automobilom naleteo Dragoljub Aćimović, kaže za naš list da se lokalna policija više trudi da pronađe osobu koja je plasirala snimak nesreće medijima nego da podnese prijavu protiv bahatog vozača "mercedesa".

Štite Aćimovića
Policija se više trudi da pronađe osobu koja je plasirala snimak nesreće medijima nego da podnese prijavu protiv Aćimovića Milovan Bojić

- Niko iz policije me nije još uvek pozvao i nemam nikakve nove informacije. Čekam da vidim policijski zapisnik pa da odlučim šta ću dalje da radim. Verovatno ću podneti krivičnu prijavu i pokušaću da naplatim novac od osiguranja. Doktori kažu da neću moći na noge bar još tri meseca, što znači da tri meseca neću moći da radim. A umesto da uhapsi odgovornog, čuo sam da policija hoće da nađe i okrivi dečka koji je snimak pustio u javnost- čudi se Bojić.

Bojić: Već 21 dan sam nepokretan

undefinedInformer

Kada je automobil pokosio Milovana Bojića, od siline udarca polomljena su mu rebra i nagnječeno rame. Tom prilikom zadobio je i prelom kolena i boji se da se ta povreda ne iskomplikuje, jer mu je noga toliko natekla da ne može da ustane iz kreveta.

- Već 21 dan ležim nepokretan u krevetu, ne mogu nigde da mrdnem, a bar još tri meseca moram da mirujem. U ponedeljak imam zakazanu kontrolu kod ortopeda i čekam da vidim koliko još moram da nosim gips. Noga mi je skroz otekla, a to nikako ne valja, bojim se da se nešto ne pogorša - priča Bojić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija